about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

چند هفته پیش، سیستم های طبقه بندی نشده در کاخ سفید دچار حمله سایبری شدند و چند روز بعد، شبکه وزارت امور خارجه این کشور نیز مورد حمله هکرها قرار گرفت. هنوز هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه این دو حمله سایبری به یکدیگر در ارتباط می باشند وجود ندارد و هیچ اطلاعات شفافی در مورد هویت مهاجمان یافت نشده است و تحقیقات کارشناسان امنیتی در حال انجام است.

Michael McCaul، تقصیر را به گردن کنگره می اندازد و تصویب نکردن "قانون امنیت سایبری دو حزبی" را عامل اصلی حملات سایبری مذکور می داند. وی معتقد است که تصویب این قانون، وزارت امنیت داخلی (DHS) را در انجام فعالیت های امنیت سایبر به نمایندگی از دولت فدرال یاری می کند.

وی به امنیت سایبری ملی و قانون حمایت از زیرساخت‌های حیاتی که در حال حاضر توسط مجلس نمایندگان در تاریخ 28 ژوئیه به تصویب رسیده است اشاره دارد، و در حال حاضر در انتظار تصویب مجلس سنا است.

این لایحه نقش DHS در نظر گرفتن اقدامات پیشگیرانه و واکنش به حملات سایبری علیه سازمان های غیر نظامی فدرال در ایالات متحده را تدوین می کند. حفاظت از بخش های زیرساخت های حیاتی نیز توسط این لایحه تحت پوشش قرار می گیرد.

McCaul در ادامه اظهار داشت: "مجرمان سایبری، هکتیویست ها و هکرهای دولتی برخی از کشورها، در حال حمله به شبکه های دولتی ما می باشند. هر روزی که کنگره قانون امنیت سایبر دو حزبی را تصویب نمی کند، ایالات متحده بیشتر متضرر خواهد شد و آسیب های ناشی از این حملات آسیب های جدی را به زیرساخت های حیاتی وارد می کنند."

وی در ادامه افزود: " "اگر یک حمله بزرگتری رخ دهد، کنگره دیگر نمی تواند اقدامی را انجام دهد. من امیدوارم حس مشترک ما نسبت به امنیت شبکه های دولتی و زیرساخت های حیاتی نسبت به تهدیدات پیشرفته سایبری، بدون تاخیر بیشتر به میز رئيس جمهور فرستاده شود."

بر اساس اطلاعات US-CERT، تعداد نفوذ هکرها به شبکه های رایانه ای فدرال از 26942 مورد در سال 2009 به 46605 مورد در سال 2013 افزایش یافته است.

لازم به ذکر است که در روزهای اخیر علاوه بر حمله سایبری به سیستم های کاخ سفید و وزارت امور خارجه، سازمان ملی هواشناسی و خدمات پستی ایالات متحده نیز از حمله هکرها در امان نبوده اند.

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.