about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کشف ۳۶ شکاف امنیتی در اینترنت LTE

محققان در کره جنوبی ۳۶ شکاف امنیتی جدید در استاندارد اینترنتی «ال تی ای » کشف کرده‌اند. یکی از این شکاف‌ها به هکرها اجازه می‌دهد اتصال کاربر به شبکه اینترنت را قطع کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از دیلی میل؛ باوجودآنکه مدت زیادی از ارائه استاندارد اینترنتی LTE می‌گذرد، کارشناسان امنیت سایبری همچنان شکاف‌های امنیتی در آن کشف می‌کنند. در همین راستا محقان امنیت سایبری کره جنوبی ۳۶ شکاف امنیتی در استاندارد اینترنتیLTE کشف کرده‌اند که هکرها با سو استفاده از آن‌ها می‌توانند به دستگاه کاربر دسترسی یابند.

محققان انستیتو علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی برای کشف این اختلالات از روش «fuzzing» استفاده کرده‌اند. در این روش با بررسی مقادیر انبوهی از اطلاعات یا fuzz شکاف‌های امنیتی رصد می‌شود. به‌طور دقیق‌تر محققان از یک ابزار به نام LTEfuzz برای کشف شکاف‌های مربوط به شبکه‌های LTE استفاده کردند.

این ابزار به‌طور موفقیت‌آمیز ۳۶ شکاف امنیتی جدید را در طراحی و اجرای LTE در حامل‌های مخابراتی رصد کرد. این شکاف‌ها به هکرها اجازه می‌دهد اتصال کاربر به شبکه اینترنت را قطع کنند، یا شکاف دیگری پیامک‌های جعلی ارسال می‌کند. شکاف سوم که شاید نگران‌کننده‌ترین مورد امنیتی باشد، به هکرها اجازه می‌دهد تا مکالمات کاربر را استراق سمع کنند.

طبق این پژوهش این اختلالات امنیتی بر اساس فاکتورهای مختلفی شکل می‌گیرد. به‌عنوان‌مثال ممکن است قطعات سخت‌افزاری حامل‌های مخابراتی دچار شکاف‌های امنیتی مختلفی باشند.

به‌هرحال نتایج تحقیقات آن‌ها در یک گزارش ۱۶ صفحه‌ای منتشرشده است. قرار است گزارش کامل از این شکاف‌های امنیتی در سمپوزیومIEEEدرباره امنیت و حریم شخصی ارائه شود. این سمپوزیوم در اواخر ماه می برگزار می‌شود.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که بسیاری از شرکت‌های حامل مخابراتی قصد دارند از نسل آتی استاندارد اینترنت (۵G) استفاده کنند.

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.