about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

کشف سامانه‌های آمریکایی در زیرساخت‌های کشور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به گزارش نیویورک‌تایمز از طرح نیترو زئوس، گفت: آمریکایی‌ها سامانه‌هایی در زیرساخت‌های ایران قرار داده‌اند که هم به آن‌ها اطلاعات بدهد و هم قدرت تخریب داشته باشد که نمونه‌هایی را کشف کرده‌ایم.
سردار غلامرضا جلالی در حاشیه همایش نکوداشت پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات در پاسخ به سؤالی درباره تولید گوشی هوشمند مدیران در کشور اظهار داشت: تلفن همراه مدیران با تلفن همراه هوشمند مدیران متفاوت است؛ زیرا تلفن همراه هوشمند قابلیت‌های مختلفی ازجمله شنود، ثبت مکان، تصویربرداری، ثبت اثرانگشت، اسکن قرنیه چشم، حفظ عکس‌ها، اطلاعات دفترچه تلفن و حفظ پسوردهای بانکی را دارد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: این اطلاعات به‌تنهایی برای فرد دارای اهمیت نیست اما به ایجاد بیگ دیتاهایی منجر می‌شود که استفاده‌های زیادی می‌توان از آن‌ها برد.
به گفته وی، مسئولانی که مکانشان مهم است و اطلاعات مکانی آن‌ها می‌تواند علیه‌شان استفاده ‌شود، اساساً نباید از گوشی هوشمند استفاده کنند. برای دیگر مسئولان نیز قابلیتی ایجاد کرده‌ایم که گوشی‌های موجود امن سازی شود.

* قول سخنگوی دولت برای بودجه پدافند غیرعامل عملی نشد
سردار جلالی درباره قول سخنگوی دولت آقای نوبخت درباره بودجه پدافند غیرعامل در کشور گفت: آقای نوبخت قول خود را فراموش کرده‌اند و در بودجه اثری از پدافند غیرعامل دیده نمی‌شود که دراین‌باره با کمیسیون‌های ذی‌ربط مذاکره کرده‌ایم.

* گزارش نیویورک‌تایمز از طرح نیترو زئوس برای کاشت سامانه‌هایی در زیرساخت‌های ایران
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: طبق گزارش نیویورک‌تایمز درباره نیترو زئوس به‌طور شفاف اعلام‌شده که آمریکایی‌ها 2 استراتژی در برابر به نتیجه نرسیدن 1+5 یا درگیری ایران با رژیم اشغالگر قدس، دارند و بر این اساس سامانه‌هایی (ایمپلنت‌هایی) در زیرساخت‌های ایران کاشته‌اند که هم به آن‌ها اطلاعات بدهد و هم در زمان لازم قدرت تخریب داشته باشد.

به گفته وی، این اطلاعات از سوی هیچ مقامی در آمریکا تکذیب نشد.
جلالی گفت: با بررسی دراین‌باره زیرساخت‌های ایران را در چندین دسته ازجمله برق، انرژی، ارتباطی، نفت، رسانه دسته‌‌بندی‌ کردیم که بعد از بررسی نمونه‌هایی نیز در برخی زیرساخت‌ها کشف‌شده است.
وی گفت: در مقابله با این امر باید علیرغم تمام کاستی‌هایی که درباره تولید داخلی تجهیزات داریم، سیاست حمایت از محصولات بومی امنیتی را با جدیت دنبال کنیم که برای مثال محصول ضد بدافزار بومی امروز رونمایی شد.

* افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری
پیرو این موضوع سردار جلالی، از افتتاح مرکز عملیات دفاع سایبری در هفته جاری با دو مقیاس موضوعات داخلی و خارجی خرداد.

*شبکه ملی اطلاعات پدافندی‌ترین طرح غیرعامل وزارت ارتباطات
وی با اشاره به مقوله ارتش نظامی سایبری در جهان، از منصوب شدن اخیر فرماندهی نظامی سایبری در آمریکا خرداد و گفت: این امر نشان از توسعه فضای سایبر در حوزه نظامی و افزایش توانمندی‌ها و قابلیت‌های فضای سایبر در حوزه نظامی دارد.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات را می‌توان وزارت دفاع سایبری در کشور نامید، گفت: شبکه ملی اطلاعات پدافندی‌ترین طرح غیرعامل وزارت ارتباطات و اساسی‌ترین رویکرد برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی و رسیدن به پایداری شبکه است.
به گفته وی، حذف هاستینگ‌های خارجی (میزبانی های خارجی سایت‌ها) و حذف خروج غیر ضروری از گت‌وی بین‌الملل برای مقاصد ایران (دسترسی از ایران به سایت‌های ایرانی) از اولویت‌ها است.

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.