about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مرورگر کروم با توجه به شهرت و کاربران فراوان، همیشه مورد توجه ویژه هکر‌ها برای نفوذ و اقدامات خرابکارانه است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ متأسفانه محبوبیت افزونه‌های مرورگر منجر به سوء استفاده هکر‌ها از این ابزار‌ها شده است. تحلیلگران امنیتی شرکت امنیت سایبری Zimperium یک پسوند مرورگر مخرب به نام Cloud ۹ را شناسایی کرده اند.

اگر Cloud ۹ بر روی رایانه نصب شده باشد، می‌تواند اطلاعات شخصی ذخیره شده در مرورگر را به سرقت ببرد. این ابزار مخرب همچنین می‌تواند بدافزار دیگری را روی دستگاه نصب کرده و کنترل کامل سیستم را در دست بگیرد.

Cloud ۹ دارای عملکرد‌های مختلفی است که شامل سرقت کوکی‌های ذخیره شده در مرورگر شما، ردیابی هر ضربه کلیدی که روی سیستم می‌کنید، همچنین راه‌اندازی حملات هک بر روی دستگاه شما است.

این افزونه همچنین توانایی اجرای کد جاوا اسکریپت را از منابع خارجی و استخراج ارز‌های رمزنگاری شده از داخل مرورگر به طور مستقیم با استفاده از منابع رایانه قربانی دارد.

خوشبختانه، این افزونه مخرب به دلیل سیاست تایید سختگیرانه گوگل، راه خود را به فروشگاه وب کروم یا هیچ فروشگاه اینترنتی دیگری باز نکرده است.

بر اساس مطلب منتشره در وبگاه Slash Gear؛ کارشناسان امنیت سایبری به کاربران توصیه می‌کنند با استفاده از افزونه‌های آزمایش شده قبلی که به طور رسمی در فروشگاه وب کروم در دسترس هستند، از دستگاه‌های خود در برابر افزونه‌های مرورگر مخرب محافظت کنند.

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.