about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کشف آسیب پذیری در یک داشبورد مدیریتی کیبانا

مرکز ماهر نسبت به شناسایی و کشف آسیب پذیری در داشبورد مدیریتی تحت وب تحلیل های آماری «الاستیک سرچ » هشدار داد. این آسیب پذیری امکان اخذ دسترسی از راه دور را روی سرور فراهم می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ به نقل از مرکز ماهر، یک آسیب‌پذیری حیاتی در داشبورد مدیریتی کیبانا (‫kibana ) شناسایی و گزارش شده است.

kibana یک داشبورد تحت وب جهت مدیریت و تصویرسازی و تحلیل های آماری است که معمولا در کنار پایگاه داده‌ elasticsearch استفاده می شود.

«الاستیک سرچ » یکی از مهمترین بانکهای اطلاعاتی سندگرا و جزء بهترین کتابخانه های جستجوی متن شناخته می شود.

این آسیب پذیری خطرناک با شناسه‌ CVE-۲۰۱۹-۷۶۰۹ با درجه CVSS ۱۰ امکان اخذ دسترسی از راه دور را روی سرور فراهم می کند. ضعف امنیتی مربوطه در سرویس Timelion visualizer بوده و از نوع command Injection است (CWE-۷۷).

نسخه های آسیب پذیر این ابزار شامل همه نسخه های قبل از ۵.۶.۱۵ و همچنین نسخه های ۶.۰.۰ تا قبل از ۶.۶.۱ است.

مرکز ماهر از کاربران خواست با توجه به انتشار exploit (بهره برداری) سواستفاده از این آسیب پذیری درفضای اینترنت و امکان اخذ دسترسی از راه دور توسط مهاجمین، هرچه سریعتر درخصوص به روز رسانی این ابزار اقدام کنند

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.