about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید می‌تواند خلاقیت ذهن را افزایش دهد و کریستال این روزها به جایگزینی مناسب به جای زبان پایتون مبدل شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نکست وب، زبان برنامه نویسی کریستال، زبانی است که مانند زبان سی سریع و مانند زبان روبی روان است.

از جمله مزایای مهم این زبان برنامه نویسی می‌توان به توجه به امنیت برنامه‌ها اشاره کرد. کدهای این زبان شیء گرا به سرعت به صفر و یک مبدل می‌شود تا برای رایانه‌ها قابل درک و قابل اجرا باشد و همین مساله موجب سرعت بالای کار با آن می‌شود.

سازگاری با زبان سی و امکان ادغام اسکریپت های نوشته شده به این زبان با کدهای زبان کریستال مزیت دیگر آن است که باعث شده پیش بینی‌هایی در مورد تبدیل آن به یک زبان برنامه نویسی محبوب در یک سال آینده به عمل آید. این زبان برنامه نویسی در سال ۲۰۱۷ به یک‌باره از رتبه ۶۰ زبان‌های برنامه نویسی محبوب در شاخص TIOBE به رتبه ۳۲ ارتقا یافت.

یکی از نقاط ضعف فعلی کریستال تعداد محدود کاربران آن است که باعث شده رفع ابهام و پاسخ به پرسش‌های کاربران اندکی بیش از حد معمول طول بکشد. با این حال باید منتظر ماند و دید در آینده شاهد رشد بیشتر این زبان خواهیم بود یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.