about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

کره شمالی ارزهای دیجیتالی ژاپن را سرقت کرد

آژانس‌های اطلاعاتی و امنیت سایبری کره جنوبی، هکرهای کره شمالی را به سرقت بیش از ۵۳۰ میلیون دلار از بزرگ‌ترین مرکز مبادلاتی ارز دیجیتالی در ژاپن متهم کرده‌اند.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده است، وب‌سایت‌ها، حساب‌های کاربری و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت‌کوین یا بیت‌کوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.
تقریبا هفته پیش بود که اعلام شد هکرها به یکی از بزرگ‌ترین مراکز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده در ژاپن تحت عنوان کوین چک نفوذ و حمله کرده‌ و سرمایه‌ای نزدیک به ۵۳۲ میلیون دلار را به سرقت بردند.
کوین چک - یکی از بزرگترین مراکز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده که در شهر توکیوی ژاپن مستقر است - اعلام کرده که هکرها و مجرمان سایبری با نفوذ و حمله به سرورهای این مرکز، ۵۳۲ میلیون دلار از سرمایه‌هایش را به سرقت برده‌اند.
مدتهاست که پس از هر حمله سایبری و سرقت اطلاعات مالی و محرمانه شرکت‌های مالی، تجاری و سازمان‌های دولتی انگشت‌های اتهام به سوی هکرهای تحت حمایت دولت کره شمالی به نشانه می‌رود هرچند که دولت کره شمالی تمامی این اتهامات را بارها رد کرده است.
هم اکنون آژانس‌های اطلاعاتی و امنیت سایبری در کره جنوبی امروز، اعلام کرده‌اند که سرمایه ۵۳۰ میلیون دلاری که از کوین چک ژاپن به سرقت رفت، تقصیر هکرهایی است که از سوی دولت کره شمالی به سرورها و رایانه‌های نفوذ یافته و اطلاعات مالی و محرمانه این مرکز را ربوده‌اند.
البته این موضوع به نقل از افراد و منابع آگاهی است که نمی‌خواستند نامشان فاش شود؛ مساله نفوذ هکرهای کره شمالی هنوز به طور قطعی از سوی آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی تایید نشده است اما آنها بر این باورند که ردپایی از هکرهای کره شمالی در این قضیه به چشم می‌خورد، بنابراین احتمال سرقت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده توسط هکرهای کره شمالی از مرکز مبادلاتی کوین چک ژاپن قوت گرفته است.
براساس گفته‌های تحلیلگران، زمانی که بیت‌کوین در سال ۲۰۰۹ برای نخستین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا کرد، ارزش آن حتی از یک دلار هم کمتر بود اما در ماه‌های گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. درواقع، فناوری بیت‌کوین ‌که یک پول رمزنگاری شده است، این امکان را به کاربران می‌دهد که بدون نیاز به هیچ بانکی مبادلات مالی خود را انجام می‌دهند و همچنین هویت طرفین معامله نیز ناشناس باقی می‌ماند.
این امر برای کشوری همچون کره شمالی که به دلیل تحریم‌های شدید جهانی به شدت منزوی و ایزوله شده است و قادر به مبادلات قانونی ارزی و تجاری نیست، فرصت مناسبی را ایجاد می‌کند تا به سرمایه‌های هنگفتی دسترسی یابد.
بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه آنها بر این باورند بیت‌کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و موادمخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌شود.
 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.