about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به منظور تخریب تاسیسات هسته ای کره شمالی، کره جنوبی تصمیم گرفته است تا سلاح‌های سایبری خود را توسعه دهد.

به منظور تخریب تاسیسات هسته ای کره شمالی، کره جنوبی تصمیم گرفته است تا سلاح‌های سایبری خود را توسعه دهد. از اینرو وزارت دفاع این کشور ویروس استاکس نت را برای این حمله به دولت پیشنهاد داده است.

ویروس استاکس نت همان بدافزاری می‌باشد که برای هدف قرار دادن و نابود کردن نیروگاه‌های هسته ای ایران طراحی شده بود اما دولت‌های غربی به ویژه ایالت متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انجام اقدامات خود ناکام ماندند.

خبرگزاری Yonhap در طی گزارشی اعلام کرد که ارتش کره جنوبی در حال انجام این مأموریت با استفاده از این بدافزار می‌باشد. وزارت دفاع این کشور نیز در 19 فوریه طرح آن را به دولت ارائه کرد.

در سال 2006، مقامات کره شمالی بیان کردند که با موفقیت آزمایش سلاح‌های هسته ای خود را انجام دادند و این موضوع زنگ خطری را برای منطقه به ویژه کره جنوبی به صدا در آورد. تلاش‌های فشرده دیپلماتیک نیز برای مهار آزمایش‌های هسته ای کره شمالی همچنان ادامه دارد.

بخش اول این طرح کره جنوبی، انجام عملیات تبلیغاتی آنلاین با ارسال به شبکه‌های اجتماعی و خدمات رسانه‌های اجتماعی کره شمالی می‌باشد. فاز دوم این حمله نیز انجام ماموریت‌های جنگ‌های سایبری جامع بیان شده است.

کد‌های مخربی مانند استاکس نت به مرزهای ملی احترام نمی‌گذارند و اقدام به استفاده از سلاح‌های سایبری به زیرساخت‌های حیاتی هر کشوری به شدت می‌تواند آسیب رسان باشد، از اینرو تمام تلاش‌های کره جنوبی برای جلوگیری از اقدامات هسته ای همسایه شمالی خود، استفاده از چنین حملاتی می‌باشد./
 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.