about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

پس از این‌که چین، تأمین سرمایه از طریق پول مجازی را ممنوع کرد، کره جنوبی هم رویکردی مشابه را در پیش گرفت و جذب سرمایه از طریق ارزهای دیجیتال( بیت کوین، اتریوم و...) ممنوع است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کمیسیون خدمات مالی کره جنوبی می گوید تصمیم به ممنوع کردن تأمین سرمایه اولیه (ICO) از طریق ارزهای دیجیتال بدین خاطر است که هرگونه تبادلات مالی از طریق بیت کوین و دیگر ارزهای رمزپایه باید به شدت کنترل شوند.

نقض این قانون توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی جریمه های سنگینی را در پی خواهد داشت، اما هنوز مشخص نیست این جریمه ها چه مواردی را در بر می گیرند.

با افزایش چشمگیر کمّی و کیفی ICO ها در نقاط مختلف جهان، توجه دولت ها هم به این پدیده جدید جلب شده است. به گزارش Coindesk تنها در سال جاری میلادی حدود 2.3 میلیارد دلار سرمایه از طریق ICO ها جمع آوری شده. به عقیده دولت ها، این روش سرمایه گذاری باعث اختلال در نظام مالی کشورها می شود.

کمیسیون خدمات مالی کره جنوبی می گوید با توجه به افزایش مبالغ جمع آوری شده از طریق ICO در سطح جهان، باید توجه ویژه ای به این پدیده شود. استفاده از ICO می تواند به تلاش های جدی برای ساخت ارزهای دیجیتالی جدید بیانجامد، ضمن اینکه همیشه احتمال کلاه‌برداری و ارائه طرح های هرمی پر خطر نیز وجود دارد.

گفتنی است مقامات کره جنوبی در حال بررسی وضعیت موجود در حوزه ارزهای دیجیتالی هستند و احتمال دارد که علاوه بر ممنوعیت ICO ها، استفاده و تبادلات مالی در این حوزه هم با محدودیت هایی مواجه شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.