about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

کره جنوبی به جنگ ارزهای دیجیتال می رود

دولت کره جنوبی تایید کرد که قصد دارد تجارت ارزهای دیجیتال را در کل این کشور ممنوع کند و به طور جدی با استفاده از این نوع ارزها مقابله به عمل آورد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ با افزایش قیمت ارزهای دیجیتال و افزایش محبوبیت آنها بسیاری از اتباع کشورهای مختلف به خرید آنها روی آورده اند تا سودهای کلانی را از آن خود کنند. اما عدم شفافیت بازار ارزهای دیجیتال و احتمال پولشویی وبرخی سوءاستفاده های دیگر باعث بدبینی و نگرانی دولت ها در این زمینه شده است.

کره جنوبی در ماه های اخیر شاهد اقبال عمومی برای خرید ارزهای دیجیتال بوده و دولت کره جنوبی قصد دارد قوانینی برای این حوزه وضع کند. تا به حال پلیس و مقامات مالیاتی کره جنوبی چندین بار به موسسات خرید و فروش ارزهای دیجیتال یورش برده اند. انها می گویند از این روش برای پولشویی و فرار مالیاتی استفاده می شود.

وزیر دادگستری کره جنوبی هم اعلام کرده دولت این کشور به دنبال تقدیم لایحه ای به مجلس است که تبادل ارزهای دیجیتال در بازار داخلی این کشور را ممنوع می کند. ارزش تبادلات انجام شده در بازار ارزهای دیجیتال کره جنوبی حدود 18.3 میلیون وون برآورد می شود.

تازه ترین ها
حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.

۵
1404/09/27 - 12:50- هوش مصنوعي

۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها راه اندازی می‌شود

مدیرعامل خانه هوش ایران گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سال آینده ۵ مرکز تخصصی هوش مصنوعی در دانشگاه‌های مختلف کشور راه‌اندازی شود