about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

 در ماه ژانویه، سیمانتک نوع جدیدی از این کرم را Linux.Darlloz نامگذاری کرد که کارشناسان می‌گویند در مجموع بیش از 31 هزار دستگاه را آلوده کرده است.

نویسنده Darlloz  به طور مداوم در حال به روز رسانی کد و اضافه کردن ویژگی‌های جدید به این تروجان می‌باشد. این کرم برای آلوده کردن رایانه‌های در حال اجرا معماری 86x اینتل طراحی شده است، اما قادر به آلوده کردن دستگاه‌های در حال اجرا با معماری MIPS، ARM و PowerPC می‌باشد. روترها، ست تاپ باکس‌ها و دستگاه‌های دیگر، معمولا از این نوع معماری هستند.

بر اساس تحقیقات سیمانتک مشخص شده است که هدف اصلی Darlloz سوء استفاده از دستگاه‌های آلوده برای استخراج فایل‌های سری ومخفی می‌باشد.

در حال حاضر، این کرم لینوکسی تنها دوربین‌های IP، رایانه، ست تاپ باکس‌ها و روترها را هدف قرار داده است، اما با ارتقا آن درصدد هدف قرار دادن دستگاه‌های اتوماسیون نیز می‌باشد./

تازه ترین ها
مقاومت
1404/05/17 - 12:25- سایرفناوری ها

مقاومت انویدیا در مقابل ادعاهای درهای پشتی

انویدیا در برابر درخواست‌های مربوط به درِ پشتی تراشه مقاومت می‌کند.

توسعه
1404/05/17 - 11:11- هوش مصنوعي

توسعه ربات هوش مصنوعی توسط نماینده مجلس بریتانیا

نماینده مجلس بریتانیا یک ربات هوش مصنوعی باهدف تقویت ارتباط با موکلان خود ایجاد کرد.

هزینه‌های
1404/05/17 - 10:52- هوش مصنوعي

هزینه‌های سرسام‌آور در اجرای قانون هوش مصنوعی کُلرادو

قانون هوش مصنوعی کلرادو در بحبوحه بحران بودجه در دست بررسی است.