about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کرم رایانه ای Gitpast-12 بار دیگر فعال شده و 30 نقطه آسیب پذیری را در سیستم های مبتنی بر اینترنت اشیاء، مورد هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ Gitpast-12کرم رایانه ای است که از طریق نرم افزار Github تکثیر می شود و با استفاده از این نرم افزار و وبسایت Pastebin، فعالیت های مخرب خود را اجرایی می کند. 
این کرم رایانه ای فعالیت های خود را دوباره آغاز کرده است. Gitpast-12، دوازده نقطه آسیب پذیری را مورد هدف قرار داده بود.  


این کرم، اخیرا بازگشت قدرتمندی داشته است و توانسته 30 نقطه آسیب پذیر دیگر را تخلیه اطلاعاتی کند. Gitpaste-12 دستگاه های مبتنی بر اینترنت اشیاء، سیستم های لینوکس و نرم افزار های کد باز یا اوپن سورس را مورد هدف قرار می دهد.


این کرم رایانه ای اولین بار در اواخر اکتبر شناسایی شد و در آن زمان، سرویس های مبتنی بر لینوکس و دستگاه های اینترنت اشیاء را مورد هدف قرار داده بود.  
داده های مخرب مورد استفاده در حملات اخیر، در محل ذخیره سازی GitHub قرار داشتند. 


هکرها معمولا با استفاده از نقاط آسیب پذیری موجود در سیستم ها، به داخل شبکه های مورد هدف دسترسی پیدا می کنند و بدافزار خود را در آن تکثیر می کنند.


مجرمین سایبری با استفاده از بدافزارهای به روز رسانی شده به حملات خود به سازمان ها ادامه خواهند داد و دستگاه های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء را مورد هدف قرار خواهند داد.
محققین به سازمان ها توصیه می کنند به صورت مرتب دستگاه های اینترنت اشیاء خود را به روز رسانی کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1404/11/08 - 11:44- جرم سایبری

اتهام جدید علیه ده‌ها نفر در توطئه «جکپات کردن خودپردازها»

وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه از اعلام کیفرخواست یک هیئت منصفه فدرال خبر داد که بر اساس آن ۳۱ نفر به اتهام مشارکت در یک توطئه برای سرقت میلیون‌ها دلار از خودپردازها با استفاده از بدافزار پلوتیوس تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

رد
1404/11/08 - 11:30- آمریکا

رد شکایت علیه دوربین‌های نظارتی پلاک‌خوان در نورفولک

یک قاضی فدرال در ایالت ویرجینیا با رد ادعای نقض متمم چهارم قانون اساسی، استفاده بدون حکم از ۱۷۶ دوربین پلاک‌خوان خودکار در شهر نورفولک را قانونی اعلام کرد و پرونده را مختومه اعلام نمود.

امارات
1404/11/08 - 06:50- هوش مصنوعي

امارات با استارگیت وارد عصر جدید زیرساخت‌های هوش مصنوعی شد

استارگیت امارات متحده عربی جهشی جسورانه به ارزش 30 میلیارد دلار در زیرساخت هوش مصنوعی را رقم زد.