about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت ارتباطات زیرساخت با صدور اطلاعیه‌ای مناطقی که در هفته سوم مهرماه(14 تا 19)ممکن است به دلیل افزایش ظرفیت زیرساخت در کشور، موقتا با اختلال اینترنت مواجه شوند را اعلام کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه ای آورده است : «با توجه به برنامه شرکت ارتباطات زیرساخت درخصوص افزایش 50 درصدی ظرفیت IP شبکه‌ی هسته‌ی کشور و در راستای افزایش کیفیت ارتباطات، اقدامات فنی لازم جهت ارتقاء و توسعه تجهیزات شبکه پس از نیمه‌شب‌ها و در ساعات کم ترافیک شبکه انجام می‌شود که ممکن است در برخی مناطق باعث ناپایداری موقت شبکه گردد.»

جزئیات و زمانبندی تغییرات در یک هفته آتی به شرح جدول زیر است:

گفتنی است، از ابتدای شهریورماه وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت ، بارها اعلام کرده‌ بودند به‌ منظور ارتقاء و توسعه ظرفیت شبکه ارتباطات زیرساخت و براساس نیازسنجی و طراحی‌های انجام شده قبلی، تجهیزات مورد نیاز تامین و مراحل جایگزینی و ارتقاء تجهیزات آغاز شده است. بدین منظور براساس فرآیند رایج و مصوب، تغییرات در ساعات کم ترافیک شبانه روز (اکثراً بامداد )، در قالب down time فنی انجام می‌شود؛ هر چند برخی رسانه‌ها بر اساس گزارش دوره‌ای نت بلاکس به این موضوع پرداخته بودند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیانی بیش از ۴۸ میلیون دلار شده است.

آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.

حمله
1404/03/28 - 10:31- جرم سایبری

حمله فعالان هکری حامی کامبوج به سایت‌های دولتی تایلند

گروهی از هکتیویست‌های کامبوجی حملات سایبری علیه نهادهای تایلندی را شدت بخشیده‌اند، آن هم در پی شدت گرفتن یک مناقشه دیرینه میان دو کشور بر سر مناطق مرزی مورد اختلاف.