about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

نرخ بیمه سایبری در بریتانیا در ماه ژوئن امسال 10 درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارگزار هاودن (Howden)، شهرکی در بریتانیا، در گزارشی اعلام کرد که نرخ بیمه سایبری در ماه ژوئن امسال در مقایسه با سال قبل حدود 10 درصد کاهش یافته و افزایش شدید نرخ اخیر را معکوس کرده است، زیرا خسارت‌ها کمتر از حد انتظار بود؛ نرخ بیمه سایبری در سال 2021 در طول همه گیری کووید-19 بیش از 2 برابر شد که ناشی از افزایش حملات به اصطلاح باج‌افزاری بود.

نرم‌افزار «Ransom» با رمزگذاری داده‌های قربانیان کار می‌کند و معمولاً هکرها به قربانیان یک کد عبور ارائه می‌دهند تا در ازای پرداخت‌های ارز دیجیتال، آن را بازیابی کنند.

به گفته هاودن، تعداد حملات جهانی باج‌افزاری در سال 2022 نسبت به سال گذشته پس از آغاز درگیری بین روسیه و اوکراین، 20 درصد کاهش یافته، زیرا هکرها در این کشورها بر تلاش نظامی متمرکز شده‌اند.

بیمه‌گران همچنین از مشتریان خود خواسته‌اند که پس از یک دوره عصبی، برای محافظت از خود در برابر حملات، کاهش خطرات و تشویق پذیره‌نویسان به بازار، بیشتر تلاش کنند.

شای سیمکین (Shay Simkin)، رئیس سایبری جهانی در هاودن، گفت:

«همه با اشتیاق به سمت بیمه سایبری بازگشته‌اند. افزایش رقابت به کاهش نرخ کمک کرده است. حق بیمه سایبری در سال 2022 بیش از 12 میلیارد دلار در مقابل 10 تا 11 میلیارد دلار در سال 2021 بوده و با توجه به حجم جرایم سایبری، بازار تا سال 2030 به حدود 50 میلیارد دلار افزایش می‌یابد.»

حملات باج‌افزاری در 3 ماهه اول نسبت به سال قبل 47 درصد افزایش یافته، زیرا هکرها بار دیگر بر روی سود تجاری تمرکز می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.