about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

کاهش نقض حق اختراع با توافق چین و آمریکا

شرکت های گوگل و تنسنت برای بهبود خدماتی که در چین ارائه می شود، قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «دویچه وله»؛ گوگل و تنسنت (Tencent)، دو شرکت بزرگ اینترنتی آمریکایی و چینی به تازگی قرارداد همکاری جدیدی را با یکدیگر امضا کردند. این دو شرکت توافق کردند حق اختراع های خود را به اشتراک بگذارند. در نتیجه گوگل محصولات تازه ی خود را به شکل بهتری توسعه داده، خدمات خود را در چین گسترش می دهد.

تنسنت یکی از بزرگ ترین شرکت های اینترنتی چینی است که در زمینه های بسیاری مانند شبکه های اجتماعی و تجارت الکترونیک فعالیت می کند. از محصولات این شرکت می توان به پیام رسان ویچت (WeChat) با حدود یک میلیارد کاربر اشاره کرد که به عنوان محبوب ترین پیام رسان چین شناخته می شود.

مقامات گوگل بدون اینکه جزئیات مالی قرارداد بالا را فاش کنند، توضیح دادند، همکاری با تنسنت طیف وسیعی از محصولات و فناوری های نوین را شامل می شود.

مایک لی (Mike lee)، مدیر ثبت اختراع گوگل گفت:

با ایجاد همکاری هایی مانند توافق نامه ی بالا، شرکت های فناوری می توانند روی تولید محصولات و خدمات بهتر برای کاربران خود تمرکز کنند.

هیچ یک از دو شرکت دامنه ی قرارداد بالا را در زمینه ی حق اختراع ها اعلام نکردند. با وجود این گوگل در گذشته توضیح داده بود چنین اقداماتی امکان نقض آنها را کاهش می دهد.

گوگل در گذشته با شرکت هایی مانند سامسونگ، ال جی، سیسکو سیستمز (Cisco Systems) اقدام به همکاری کرده بود؛ اما این اولین دفعه است که با یک شرکت بزرگ چینی قرارداد امضا می کند.

از سال 2010 که دولت چین موتور جستجوگر گوگل را از فیلتر کرد، بسیاری دیگر از خدمات این شرکت از دسترس خارج شدند؛ اما به نظر می رسد به تازگی پس از اینکه اجازه ی تأسیس یک آزمایشگاه هوش مصنوعی در چین صادر و پویشگر آنها رفع فیلتر شد، شرکت های دو کشور همکاری مجدد با یکدیگر را شروع کرده اند.

شرکت فیسبوک نیز در نمایشگاه CES 2018 اعلام کرده بود با همکاری شرکت شیائومی، به زودی هدست های خود را چین نیز عرضه می کند.

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سرمایه‌گذاری
1404/06/26 - 10:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری مایکروسافت و انویدیا در حوزه هوش مصنوعی بریتانیا

مایکروسافت، انویدیا و دیگر غول‌های فناوری قصد دارند بیش از ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید در حوزه هوش مصنوعی در بریتانیا انجام دهند.

ایجاد
1404/06/26 - 09:46- آسیا

ایجاد قطب فناوری هنگ‌کنگ با چین

هنگ‌کنگ طرح ایجاد قطب فناوری با چین را تسریع می‌کند.