about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رئیس پلیس فتای استان بوشهر گفت: با تشدید اقدامات پیشگیرانه، شکل‌گیری جرایم سایبری در استان ، طی سال جاری سه درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سرهنگ مهدی قاسمی اظهار داشت: اقدامات گسترده‌ای در حوزه تولید و انتشار محتوا‌های آموزشی پیشگیرانه و آگاه‌سازی عمومی با همکاری رسانه‌های فعال استان در سال جاری صورت گرفته است.
 
وی با تقدیر از توجه مردم به توصیه‌های هشداری پلیس فتا اضافه کرد: با اقدامات صورت گرفته شاهد کاهش سه درصدی در شکل‌گیری جرایم سایبری نسبت به ۹ ماهه سال گذشته هستیم.
 
رئیس پلیس فتای استان بوشهر افزود: یکی از مؤلفه‌های اثرگذار دیگر در کاهش شکل‌گیری جرایم، پیگیری صحیح و دقیق جرایم به فعلیت رسیده و دستگیری مجرمین سایبری است.
 
افزایش کشف جرایم سایبری
 
وی بیان کرد: در سال جاری با استفاده از آخرین روش‌های نوین پی‌جوئی جرایم سایبری و بهره‌گیری از توان آزمایشگاه فارنزیک و استخراج سرنخ‌هایی دیجیتال مجرمانه، در بحث شناسایی و دستگیری مجرمین نیز به میزان ۱۷ درصد و در کشف جرایم سایبری نیز حدود چهار درصد افزایش عملکرد مثبته را شاهد هستیم.
 
سرهنگ قاسمی ادامه داد: در بررسی وضعیت مجرمین دستگیر شده مرتبط با پرونده‌های تشکیل شده ۹ ماهه سال جاری در استان، در حدود ۲۶ درصد از این افراد زیر ۲۰ سال سن دارد.
 
وی تاکید کرد: این امر ضرورت توجه بیشتر خانواده‌ها به ارتقای سواد رسانه‌ای و دانش سایبری را دو چندان نشان داده و می‌طلبد که والدین گرانقدر قبل از اینکه تجهیزات هوشمند و اینترنت را در اختیار فرزندانشان قرار دهند، با مطالعه و وقت‌گذاری بیشتر، از آسیب‌ها و تهدیدات بستر‌های متعدد آن آگاهی پیدا نمایند و بتوانند مشاور و ناظر خوبی برای عزیزانشان باشند.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.