about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

حملات سایبری منحصربه‌فرد با توقف فعالیت‌های برخی غول‌های باج افزاری کاهش‌یافته است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت پازتیوتکنالجیز با بررسی مهم‌ترین تهدیدات سایبری سه‌ماهه سوم سال 2021 از کاهش حملات سایبری پیشرفته و منحصربه‌فرد خبر دادند. 

بر اساس این تحقیقات، در سه‌ماهه سوم سال جاری، شمار حملات پیشرفته و منحصربه‌فرد 4.8% در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته کاهش‌یافته است.

این به این دلیل بوده که شمار حملات باج افزارها کاهش‌یافته و برخی از بازیگران بزرگ از صحنه خارج‌شده‌اند. میزان حملات علیه رایانه‌های سازمانی، سرورها و تجهیزات شبکه نیز از 87% به 75% رسیده است. 

یِکاتِرینا کیلیوشِوا، رئیس گروه تحقیقات دپارتمان تجزیه‌وتحلیل امنیت اطلاعات شرکت پازتیو تکنالجیز دراین‌باره می‌گوید:

امسال پیک حملات رمزنگارها در ماه آوریل بود که در آن ما 120 حمله ثبت کردیم. 45 حمله در ماه سپتامبر ثبت شد که 63 درصد کمتر از پیک ماه آوریل بود. این به خاطر توقف فعالیت‌های برخی از گروه‌های بزرگ باج افزاری و توجه ویژه به مسئله حملات رمزنگارها از سوی سازمان‌های اجرای قانون بود. در سه‌ماهه دوم گفته بودیم یکی از سناریوهای احتمالی تحول رمزگذارها در آینده، امتناع از مدل RaaS به شکل فعلی خواهد بود، چراکه برای اپراتورهای باج افزاری بسیار امن‌تر است که افرادی را استخدام کنند تا بدافزارها را مستقر سازند و آسیب‌پذیری‌ها را جستجو کنند. در سه ماهه سوم شاهد نخستین گام‌ها در این زمینه بودیم. 

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1404/11/12 - 13:09- آمریکا

واگذاری شرکت تابعه کاپژمینای در آمریکا

شرکت فناوری فرانسوی کاپژمینای اعلام کرد که شرکت تابعه خود در آمریکا را واگذار خواهد کرد.

ایجاد
1404/11/12 - 12:57- امنیت زیرساخت

ایجاد اختلال گوگل در شبکه پراکسی مسکونی آیپیدیا

گوگل با طرح دعوی حقوقی علیه شبکه پراکسی آیپیدیا، که به‌طور گسترده برای پنهان‌سازی منشأ حملات سایبری استفاده می‌شد، اقداماتی را برای از کار انداختن زیرساخت‌های این شبکه و محافظت از کاربران انجام داد.

برگزاری
1404/11/12 - 12:41- آسیا

برگزاری کارگاه تهدیدات سایبری و دفاع دیجیتال در بنگلادش

دانشگاه راجشاهی بنگلادش، روز گذشته میزبان کارگاهی تخصصی درباره تهدیدات سایبری و راهکارهای دفاع دیجیتال بود که با حضور مسئولان دانشگاه، پژوهشگران و کارشناسان امنیت برگزار شد.