about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کانادا از حمله سایبری به اوکراین درس می‌گیرد

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ به دنبال حمله سایبری به شبکه برق اوکراین که منجر به قطعی برق در مناطق غربی این کشور شد؛ جاستین ترودو (Justin Trudeau)، نخست‌وزیر دولت کانادا، تیمی را مأمور بررسی میزان آمادگی دفاعی سامانه‌های دولتی این کشور، در برابر حملات سایبری کرده است. رالف گودآل (Ralph Goodale)، وزیر امنیت و آمادگی‌های اضطراری کانادا، رهبری این تیم را بر عهده دارد. گودال در این خصوص گفت: "هدف این است که مطمئن شویم کانادا می‌تواند در مقابل حمله‌ای مشابه حمله به اوکراین، دفاع کند."
چریل گالانت (Cheryl Gallant)، عضو محافظه‌کار مجلس عوام کانادا، موضوع حمله به شبکه برق اوکراین را در مجلس این کشور مطرح کرد و گفت: "احتمال رخ دادن حمله‌ای مانند حمله به شبکه برق اوکراین؛ که حمله‌ای بسیار پیچیده، برنامه‌ریزی‌شده و هماهنگ بود، به آمریکای شمالی نیز وجود دارد."
گودآل با اشاره به اینکه، حمله به اوکراین به یک نگرانی بین‌المللی تبدیل شده است، گفت: "اخیراً در واشنگتن و در جلسه‌ای با متحدان امنیتی کانادا؛ یعنی همان اعضای گروه پنج‌چشم، موضوع حمله به اوکراین مورد بحث قرار گرفت."
کشورهای آمریکا، انگلیس، استرالیا، کانادا و نیوزیلند اعضای پیمان‌نامه امنیتی پنج‌چشم هستند.

تازه ترین ها
پاسخ
1404/11/20 - 10:31- آسیا

پاسخ دندان‌شکن تایوان به مقامات آمریکایی

تایوان اعلام کرد که انتقال ۴۰ درصد از ظرفیت تراشه‌هایش به آمریکا غیرممکن است.

ادعای
1404/11/20 - 10:26- جرم سایبری

ادعای حمله گروه هکری چینی به زیرساخت‌های مخابراتی سنگاپور

آژانس امنیت سایبری سنگاپور ادعا کرد که یک گروه هکری مرتبط با چین زیرساخت‌های مخابراتی را هدف قرار داده است.

هشدار
1404/11/20 - 10:02- آسیا

هشدار امارات درمورد سرقت اطلاعات ورود به سیستم

شورای امنیت سایبری امارات هشدار داد که بیش از ۶۰ درصد حملات مالی با سرقت اطلاعات ورود به سیستم آغاز می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.