about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

سخنگوی وزارت ارتباطات از تشکیل کارگروه مشترک حمایت از شرکت های دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان مهدی سالم، در خصوص جزئیات جلسه هم اندیشی و هماهنگی برای تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) که در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین»، امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و عیسی زارع پور وزیر ارتباطات برگزار شد، توضیح داد.

وی گفت: پیرو هماهنگی صورت گرفته در این جلسه، مقرر شد کارگروه مشترکی با حضور وزارت ارتباطات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای نحوه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه ICT تشکیل شود. بر این اساس نحوه شکل گیری و جزئیات مدیریت این کارگروه و وظایف آن باید حداکثر تا روز سه شنبه هفته آینده تنظیم و به وزیر ارتباطات ارائه شود.

سالم با بیان اینکه متولی اجرای این مأموریت، معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات خواهد بود، ادامه داد: مطابق با پیشنهاداتی که از سوی دکتر زارع پور وزیر ارتباطات در این جلسه مطرح شد، قرار است حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان از ۳ طریق دنبال شود.

سخنگوی وزارت ارتباطات افزود: یکی از این روش‌ها مربوط به سرویس‌هایی خواهد بود که از سوی وزارت ارتباطات به شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌شود. روش دیگر به حمایت از شرکت‌های فناوری اطلاعات تحت پوشش وزارت ارتباطات از طریق پارک فناوری اطلاعات مربوط می‌شود و مدل سوم حمایتی نیز به الزام برای استفاده از تجهیزات و امکانات شرکت‌های دانش بنیان در شبکه ارتباطی کشور بر می‌گردد.

به گفته وی، در این جلسه بر لزوم حمایت از تجهیزات و امکانات فناورانه تولید داخل به عنوان اولویت مدنظر اپراتورهای ارتباطی و شرکت‌های وابسته به وزارت ارتباطات تاکید شد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.