about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کارکرد واسط اسکن ضد بدافزاری (AMSI) در ویندوز 10

واسط اسکن ضد بدافزاری (AMSI) یک مکانیزم جدید در ویندوز 10 است که به توسعه‌دهندگان نرم‌افزار اجازه می‌دهد تا برنامه‌های کاربردی خود را با برنامه‌های ضد بدافزاری که بر روی رایانه کاربر قرار دارد، ترکیب کنند.
بنا بر گزارش مایکروسافت، ویندوز ۱۰ دارای مکانیزم جدیدی است که به توسعه‌دهندگان نرم‌افزار اجازه می‌دهد تا برنامه‌های کاربردی خود را با برنامه‌های ضد بدافزاری  که بر روی رایانه کاربر قرار دارد، ترکیب کنند.
هدف از این واسط اسکن ضد بدافزاری (AMSI) آن است که به برنامه‌های کاربردی اجازه دهد که محتوا را برای محصولات آنتی‌ویروس نصب‌شده بر روی دستگاه ارسال کنند تا در خصوص وجود بدافزار بررسی شوند.
این واسط می‌تواند به‌طور خاص هنگام تعامل با محتوای اسکریپتی بسیار سودمند باشد؛ زیرا اسکریپت‌های مخرب از روش‌هایی استفاده می‌کنند که می‌توانند به‌راحتی نرم‌افزار آنتی‌ویروس را دور بزنند. از طرف دیگر اسکریپت‌ها در حافظه برنامه‌های کاربردی اجرا می‌شوند و درنتیجه فایلی بر روی دیسک ایجاد نمی‌کنند که بتوان آن را با برنامه آنتی‌ویروس اسکن کرد. 
اسکریپت‌ها تنها محتوایی نیستند که می‌تواند با این ویژگی جدید اسکن شود. برنامه‌های کاربردی ارتباطی می‌توانند با این ویژگی پیام‌های فوری را قبل از نمایش به کاربر به‌منظور تشخیص ویروس یا بدافزار اسکن کنند و همچنین بازی‌ها می‌توانند پلاگین‌ها را پیش از نصب اسکن کنند. 
Catalin Cosoi، مدیر استراتژیک آنتی‌ویروس بیت دیفندر، اظهار داشت که مطمئن نیستم که این ویژگی بتوانند در سال‌های آتی تأثیر قابل‌توجهی داشته باشد، زیرا به‌منظور تأثیر این ویژگی باید توسعه‌دهندگان برنامه‌ها و تولیدکنندگان آنتی‌ویروس هر دو تصمیم بگیرند که از این ویژگی استفاده کنند. باید دید چه تعداد از این تولیدکنندگان قصد دارند از ویژگی جدید ویندوز ۱۰ بهره بگیرند.

 

منبع: مرکز ماهر

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.