about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

وزیر ارتباطات درباره طرح تجمیع کارت های شخصی، گفت: این طرح شامل کارت هایی نظیر سلامت، گواهینامه، پایان خدمت برای اجرای طرح دولت الکترونیک است و ارتباطی به کارت های بانکی ندارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمد جواد آذری جهرمی درباره طرح تجمیع کارت ها که پیش از این نیز از سوی وی مطرح شده و با برداشت های متفاوت همراه بوده، توضیح داد و اظهار داشت: به طور حتم تجمیع همه کارت های شهروندان اعم از کارت بانکی و کارت های دولتی موضوع مورد نظر نیست.

وی افزود: ما برای اجرای دولت الکترونیک در نظر داریم تا کارت هایی مثل کارت سلامت، گواهی نامه، کارت پایان خدمت و... که در راستای خدمات دولت الکترونیک است را به جای چندین کارت در یک کارت ملی هوشمند تجمیع کنیم.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات دولت دوازدهم گفت: تجمیع بیش از 30 میلیون کارت بانکی و چندین میلیون کارت دولتی در یک کارت امکان پذیر نیست و از ابتدای پیشنهاد ما هم چنین موضوعی مد نظر نبود و برخی برداشت ها درباره این طرح نادرست بود.

بر اساس این گزارش تجمیع همه کارت ها در یک کارت هوشمند موضوعی است که اخیرا مطرح شده و اظهار نظرها و برداشت ها درباره این طرح متفاوت بوده است.

برخی با تجمیع همه کارت های شخصی و بانکی در یک کارت هوشمند موافق هستند اما معتقدند زیر ساخت آن وجود ندارد برخی دیگر معتقدند اجرای این طرح محال است و تحقق این امر در صورتی امکان پذیر است که کارت های بانکی در یک کارت و سایر کارت های شخصی در کارتی هوشمند تجمیع شود که بازهم این طرح نیازمند ایجاد زیر ساخت های لازم و متولی واحدی است.

تازه ترین ها
هشدار
1404/11/27 - 09:39- آسیا

هشدار امارات درمورد کلاهبرداری سایبری در ماه رمضان

شورای امنیت سایبری امارات در بیانیه‌ای درمورد کلاهبرداری‌های سایبری در ماه رمضان هشدار داد.

تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.