about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

وودافون، پلتفرم اینترنت اشیای «xone» را به نیوزیلند می‌آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وودافون نیوزیلند، «Connect by xone» را به عنوان راه‌حل مدیریت اینترنت اشیای نهایی راه‌اندازی کرد تا به کسب و کارها امکان دید و کنترل تمام دارایی‌های اینترنت اشیای متعلق به خودشان را بدهد.

این پلتفرم، نسخه محلی شده راه‌حل متعلق به گروه وودافون است، ضمن اینکه اطلاعات را در نیوزیلند مسیریابی و عملکرد اصلی درون کشوری را به فناوری مانند تماس‌های صوتی کنترل شده و کاهش تأخیر ارائه می‌کند.

گروه وودافون، در سطح جهانی بیش از 100 میلیون اتصال اینترنت اشیا را مدیریت می‌کند و در تحقیق «Magic Quadrant» گارتنر در سال گذشته برای خدمات اتصال اینترنت اشیا به عنوان یک شرکت پیشرو معرفی شد.

وودافون نیوزیلند (Vodafone New Zealand) به عنوان شریک بازار محلی گروه وودافون بیش از 1.6 میلیون اتصال اینترنت اشیا از جمله کنتورهای انرژی، حسگرها، تجهیزات پزشکی، دارایی‌های ردیابی و سایر موارد را پشتیبانی می‌کند. میشل شارپ (Michelle Sharp)، رئیس اینترنت اشیای وودافون نیوزیلند گفت که تیم شرکت برای ارائه راه‌حلی محلی به مشاغل کیوی و پیوستن به پلتفرم خدمات داده جهانی (GDSP) وودافون بسیار خوشحال است.

شارپ اعلام کرد :

«برای مشاغل دارای دارایی‌های اینترنت اشیا واقع در سراسر جهان، پلتفرم خدمات داده جهانی ایده‌آل است، در حالیكه Connect by xone بهترین راه‌حل برای حجم گسترده کسب و کارها به شمار می‌رود که تمام دارایی‌های اینترنت اشیای خود را در نیوزیلند دارند.»

وی افزود که هر 2 پلتفرم به مشاغل اجازه می‌دهند تا کل دستگاه‌‎های متصل و سیم کارت‌های نصب شده در دارایی را در کشور خود ردیابی و با ارائه هشدارهایی درباره فعالیت غیرمعمول، سیم کارت‌های جدید را فعال و گزارشاتی درباره عملکرد یا استفاده از داده ها و موارد دیگر تولید کنند. سپس Connect by xone تماس صوتی محلی، پشتیبانی و مدیریت داده‌های نیوزیلند را بدون تأخیر، که هنگام مسیریابی از طریق یک سیستم جهانی ایجاد می‌شود، فراهم می‌کند.

نکته مهم این است که با رشد کسب و کارها و شروع به استفاده از دستگاه‌‎های اینترنت اشیای خودشان در خارج از کشور، پلتفرم Connect by xone می‌تواند از طریق ادغام با پلتفرم خدمات داده جهانی به مقیاس‌بندی و پشتیبانی از تمام داده‌ها ادامه دهد.

هزاران ترمینال «EFTPOS» نیوزیلند در گروه وودافون برای به‌روزرسانی نرم‌افزار به 45 تا 50 دقیقه زمان نیاز دارند. با این حال، با مسیریابی مجدد داده‌ها از طریق راه‌حل جدید  Connect by xoneوودافون، مدت زمان لازم برای به‌روزرسانی ترمینال‌ها به 4 تا 5 دقیقه کاهش می‌یابد.

هشدارهای پزشکی ثابت نیز به‌وسیله این پلتفرم در شبکه اینترنت اشیای وودافون ارائه خواهند شد. هشدارهای پزشکی، عمدتاً مربوط به افراد مسن با زندگی مستقل، 24 ساعته کنترل می‌شوند و در صورت نیاز به کمک پزشکی هشدار ارسال می‌کنند.

به گفته شارپ، اینترنت اشیا یک منطقه فوق‌العاده سریع از فناوری است؛ تجزیه و تحلیل داده‌ها در زمان واقعی و بینش عملی، که دستگاه‌های اینترنت اشیا ارائه می‌دهند، این ابزار را در طیف گسترده‌ای از صنایع مانند کشاورزی، بهداشت و درمان، حمل و نقل و امنیت بسیار ارزشمند می‌کند. شارپ خاطرنشان کرد :

«ما شاهد بسیاری از نوآوری‌های باورنکردنی در زمینه اینترنت اشیا هستیم که باعث می‌شوند مشاغل و جوامع، کارآمدتر، ایمن‌تر و پایدارتر باشند. از طریق Connect by xone، وودافون می‌تواند به کسب و کارهای بیشتری امکان استفاده از این فناوری را بدهد و راهی ساده برای مدیریت کلیه دارایی‌های اینترنت اشیا در یک پلتفرم بصری و هوشمند در سراسر شبکه‌های قدرتمند ما ارائه می‌شود.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.