about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

کاربرد شبکه 5G خصوصی در آلمان

توسعه دهنده راه‌حل‌های سیستمی آلمانی و اریکسون موارد میسر برای صنعت با 5G خصوصی را نشان دادند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ این اولین باری است که یک شبکه پردیس 5G زنده در نمایشگاه آزمایش می‌شود تا کاربردهای صنعتی گسترده 5G خصوصی را نشان دهد، که از دسترسی بالا، شبکه‌ای با تأخیر کم، با انعطاف‌پذیری قوی و استانداردهای امنیتی بالا بهره می‌برد. محدوده «فرکانس صنعتی» 3.7 تا 3.8 گیگاهرتز به طور موقت به‌وسیله آژانس شبکه فدرال آلمان (BNetzA) برای «5G-ACIA» مجوز داده شد.

این عملیات آزمایشی پیشرفت‌های مهمی را در نحوه استقرار شبکه‌های پردیس 5G به زودی در صنعت و اهمیت همکاری بین شرکت‌ها را در تلاش برای چنین پیشرفت‌هایی نشان می‌دهد.

آندریاس مولر (Andreas Mueller)، رئیس 5G-ACIA گفت :

«به 2 دلیل از این عملیات آزمایشی در «ACHEMA» خوشحال هستم : اول، پیشرفت‌های مهمی را در نحوه استقرار شبکه 5G در صنعت در آینده نزدیک نشان می‌دهد؛ دوم، همکاری بین شرکت‌های مختلف در مرحله آزمایشی دقیقاً هدف 5G ACIA را نشان می‌دهد؛ ما قصد داریم پلتفرمی را برای صنایع فناوری عملیاتی (OT) و فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) فراهم کنیم تا به طور منظم ایده‌ها را تبادل و این فناوری را با هم آزمایش کنند.»

نیلز کُنیگ (Niels König)، هماهنگ کننده پردیس صنعت 5G اروپا در «Fraunhofer IPT»، مؤسسه توسعه دهنده راه‌حل‌های سیستمی برای تولید محصولات شبکه‌ای توضیح داد :

«ما می‌خواهیم به شرکت‌ها نشان دهیم که پیکربندی، راه‌اندازی و مدیریت شبکه 5G به ساده‌ترین روش ممکن است. شبکه‌های خصوصی 5G برای شرکت‌های تولیدی بسیار جذاب هستند، زیرا آنها عملکرد 5G را ارائه می‌دهند که با چالش‌های تولید بدون ایجاد خطر مطابقت دارد.»

کریستوف باخ (Christoph Bach)، مدیر ارشد فناوری ارائه دهندگان خدمات اریکسون در اروپای غربی، اظهار داشت :

«از اولین لوله آزمایش تا استفاده از آخرین استاندارد ارتباط بی‌سیم، تأخیر کم، در دسترس بودن بالا و انعطاف‌پذیری قوی و همچنین استانداردهای امنیتی بالا، همه جنبه‌های کلیدی 5G برای مهندسی شیمی و صنعت بیوتکنولوژی هستند.»

ACHEMA مجمع جهانی صنایع فرآیندی است و هر 3 سال یکبار برگزار می‌شود؛ این رویداد امسال بین ۲۲ تا ۲۶ اوت برگزار شد. این نمایشگاه همه چیز را از تجهیزات آزمایشگاهی، پمپ‌ها و دستگاه‌های تحلیلی تا ماشین‌آلات و نرم‌افزارهای بسته‌بندی را پوشش و تمام نیازهای تکنولوژیکی صنایع شیمیایی، دارویی و تولید مواد غذایی را نشان می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.

اعمال
1404/11/22 - 14:45- تلگرام

اعمال محدودیت در تلگرام توسط روسیه

نهاد ناظر بر ارتباطات دولتی روسیه اعلام کرد که تلگرام به دلیل عدم اصلاح تخلفات قبلی، با محدودیت‌های بیشتری از سوی مقامات مواجه خواهد شد.