about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

کاربران ویندوز و مرورگر بی‌اعتبار IE

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ جالب است بدانید ۸۲ درصد از کاربران کروم، آخرین نسخه به‌روزرسانی شده این مرورگر رادارند، درحالی‌که در مقایسه با آن، ۵۸ درصد از کاربران اینترنت‌ اکسپلورر/اج و نیز ۶۶ درصد از کاربران فایرفاکس مرورگر خود را به‌روز کرده‌اند.

مطالعات جدید امنیتی نشان می‌دهد که وقتی سخن از مرورگرها اینترنتی و امنیت آن‌ها می‌شود، به نظر می‌رسد اکثر کاربران به جنبه امنیتی بسیار مهم موضوع توجهی ندارند.

این مطالعه نشان می‌دهد که یک‌چهارم از دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز بی‌اعتبارند، و برخی از آن‌ها هنوز از مرورگر خارج از رده «اینترنت اکسپلورر» استفاده می‌کنند. این مشکل ناشی از استفاده برخی مردم از ویندوز XP و حتی استفاده از IE ویندوز ۷ و ۸ است که می‌توانید در آن‌ها بیش از ۷۰۰ آسیب‌پذیری امنیتی پیدا کنید.

این گزارش در ادامه به ستایش کروم به‌عنوان مرورگری که بیشترین به‌روزرسانی را دارد می‌پردازد. جالب است بدانید ۸۲ درصد از کاربران کروم، آخرین نسخه به‌روزرسانی شده این مرورگر رادارند، درحالی‌که در مقایسه با آن، ۵۸ درصد از کاربران اینترنت‌ اکسپلورر/اج و نیز ۶۶ درصد از کاربران فایرفاکس مرورگر خود را به‌روز کرده‌اند.
البته شایان‌ذکر است که کروم خود را کاملاً در خفا به‌روزرسانی می‌کنند و اغلب کاربران نمی‌دانند که مرورگرشان به‌روز شده است.

نکته عجیب این گزارش زمانی به چشم می‌آید که بدانیم در همان روز سیستم‌عامل دیگر گوگل یعنی اندروید از سوی نهاد رگولاتوری و مراکز امنیتی موردبررسی قرارگرفته تا معلوم شود چرا به‌روزرسانی آن دیربه‌دیر انجام ‌می‌شود.
جای تعجب نیست که کاربران مک به‌طور قابل‌توجهی بیشتر از کاربران ویندوز به‌روز می‌شوند.
همچنین این گزارش هم‌زمان به بی‌ثباتی نسبی ویندوز در ارتقاءدادن و بازاریابی سنگین نسخه‌های جدید اپل نیز اشاره‌کرده است.

همچنان شاید دور از موضوع نباشد که بگوییم ۶۰ درصد از کاربران فلش(Adobe) و ۷۲ درصد از کاربران جاوا نیز هنوز از نسخه‌های قدیمی و به‌روز نشده استفاده می‌کنند.

این نکته نیز گفتنی است که در حال حاضر بسیاری از مرورگرها دسترسی به پلاگین‌ها را(که گاه مخاطرات امنیتی دارند) به‌طور پیش‌فرض خاموش کرده‌اند و تبلیغات گوگل نیز آن‌ها را مسدود می‌نماید.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.