about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار یک برنامه قلابی بلوکه کننده آگهی در فروشگاه آنلاین گوگل باعث فریب ۳۷ هزار کاربر شد که با نصب آن بر روی گوشی‌های خود امنیت خودشان را به خطر انداختند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از انگجت، انتشار این برنامه در فروشگاه گوگل نشانه دیگری از اهمال و بی توجهی این شرکت در جهت بررسی دقیق برنامه های اندرویدی است.

برنامه یادشده که ادبلاک پلاس نام دارد، افزونه ای است که برای مرورگر کروم طراحی شده تا جلوی نمایش تبلیغات مزاحم را بگیرد. اما این برنامه بعد از نصب هیچ کار خاصی انجام نمی دهد. هنوز مشخص نیست برنامه یادشده چگونه توانسته فرایند تایید چند مرحله ای سختگیرانه گوگل را پشت سر بگذارد.

اولین بار یک شرکت امنیتی به نام SwiftOnSecurity قلابی بودن برنامه یادشده را گزارش داد و گوگل پس از اطلاع از موضوع آن را از فروشگاه آنلاین خود حذف کرد.

فروشگاه آنلاین گوگل برای اندروید 10 میلیون کاربر دارد که 37 هزار نفر از آنها در مدت زمان کم عرضه برنامه مذکور آن را بارگذاری و نصب کردند.

SwiftOnSecurity می گوید این برنامه توسط یک برنامه نویس متقلب طراحی شده که با اسامی مختلف دست به اقدامات مشابهی می زند. برنامه مذکور پس از نصب زبانه های مختلفی را در مرورگر کروم باز می کند و آگهی هایی را نمایش می دهد و احتمالا اطلاعات شخصی کاربران را نیز جمع آوری می کند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.