about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

محققین شرکت فورتی گارد مدعی شدند گروه باج افزاری Chaos با استفاده از لیست های alt، کاربران بازی محبوب ماینکرفت را مورد هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری Chaos (کِی آس ) دستگاه های ویندوز گیمرها را از طریق لیست های alt بازی ماینکرفت رمزنگاری می کند. این لیست ها بر روی فروم های گیمینگ تبلیغ می شوند.

Minecraft (ماینکرفت) بازی ویدویی محبوبی است که در حال حاضر بیش از 140 میلیون کاربر دارد و طبق گزارشات، بیش ترین فروش را در ژاپن به ثبت رسانده است. 

طبق ادعای محققین FortiGaurd (فورتی گارد)، گونه جدیدی از باج افزار Chaos که اخیرا شناسایی شده به صورت آزمایشی در ژاپن در حال انتشار است. این باج افزار فایل های بازیکنان ماینکرفت را رمزنگاری و از آن ها درخواست باج می کند. (17.56 دلار)

حربه ای که بازیگران مخرب از آن استفاده می کنند، فایل های تکست "لیست alt" هستند که در ظاهر شامل داده های احراز هویت حساب های سرقت شده ماینکرفت هستند اما در واقع آن ها فایل های قابل اجرای باج افزار chaos می باشند. 

بازیکنان ماینکرفتی که می خواهند بدون خطر بَن شدن حساب هایشان، دیگر بازیکنان را به دردسر بیاندازند، با استفاده از لیست های alt حساب های سرقت شده را پیدا و از طریق آن ها اقدامات خود را عملی می کنند. 

لیست های alt بسیار محبوب هستند و درخواست های زیادی برای دسترسی به آن ها وجود دارد. 

لازم به ذکر است در مواقعی که فایل هدف بیش از 2 مگابایت باشد بازیابی آن ها حتی پس از پرداخت باج نیز غیر ممکن است. 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.