about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گفته قائم‌مقام «بله»، نِصاب روزانه تماس در این پیام‌رسان به عدد یک میلیون و ۶۴۰ هزار تماس رسید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، امین تجملیان قائم‌مقام پیام‌رسان بانکی «بله» در پُستی که در صفحه شخصی‌اش در پیام‌رسان «ویراستی» منتشر کرد، نوشت: در ۱۰ روز اخیر بیش از ۴۰۰ هزار نفر از کشور عراق، کاربر «بله» بوده‌اند.

 

وی ادامه داد: عراق، این روز‌ها در صدر کشور‌های خارجی استفاده‌کننده از پیام‌رسان «بله» است.

 

کاربران «بله» در یک روز، یک‌میلیون و ۶۴۰ هزار تماس صوتی و تصویری گرفتند

 

به گفته تجملیان، سه‌شنبه ۷ شهریور با ثبت رکورد یک میلیون و ۶۴۰ هزار تماس روزانه، پُرتماس‌ترین روز در تاریخ «بله» شد.

 

قائم‌مقام پیام‌رسان «بله» تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی صورت‌گرفته از بیش از ۱۰۰ هزار تماس، رضایت از تماس در «بله» همچنان نزدیک به ۸۰ درصد است.

 

کاربران «بله» در یک روز، یک‌میلیون و ۶۴۰ هزار تماس صوتی و تصویری گرفتند

تازه ترین ها
هک
1404/03/27 - 09:01- جرم سایبری

هک شدن ایمیل پژوهشگر برجسته روسیه

کیر جایلز (Keir Giles)، پژوهشگر برجسته بریتانیایی در حوزه روسیه، این آخر هفته اعلام کرد که چندین حساب ایمیل او هدف هکرهایی قرار گرفته که خود را به‌جای وزارت خارجه آمریکا جا زده بودند.

هشدار
1404/03/26 - 19:02- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی

سازمان ملل متحد خواستار اقدام جهانی در مورد تهدیدات هوش مصنوعی شد.

حمله
1404/03/26 - 16:44- جرم سایبری

حمله سایبری به ادارات دولتی کارولینای شمالی و جورجیا

یک شهرداری در کارولینای شمالی و دفتر دادستانی منطقه‌ای که چهار شهر در جورجیا را پوشش می‌دهد، با مشکلات عملیاتی ناشی از حملات سایبری اخیر روبه‌رو هستند.