about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا گفت برای نخستین بار در ایران در دهه 1370 به جرائم رایانه‌ای توجه شد و در آن اکثر جرائم مثل جعل اسکناس از طریق رایانه‌ها اتفاق می‌افتاد.

سرهنگ حسین رمضانی با بیان اینکه در دهه 80 جرائم رایانه‌ای تکامل بیشتری گرفت، گفت: این تکامل به‌گونه‌ای بود که قانون‌گذاران به این نتیجه رسیدند که برای مقابله و پیشگیری از جرائم سایبری تدابیری بیندیشند.

وی با اشاره به قانون تصویبی مجلس در خرداد 88 برای مقابله با جرائم سایبری تصریح کرد: امروز پلیس فتا طبق این قانون به وظایف خود عمل می‌کند.

سرهنگ رمضانی گفت: در برخی کشورهای پیشرفته دنیا، قانون خاصی برای مقابله با جرائم سایبری وجود ندارد و از قوانین پیشین خود استفاده می‌کنند این در حالی است که کشور ما برای مقابله با جرائم سایبری قانون خاصی دارد و استانداردهای بین‌المللی در این قانون لحاظ شده است.

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ادامه داد: پیدایش جرائم سایبری در کشور ما عقبه طولانی ندارد و عمر این جرائم به اوایل دهه 80 برمی‌گردد اما بعد تصویب قانون بازدارندگی خوبی را شاهد بودیم.

وی با اشاره به وجود 56 ماده قانون جرائم رایانه‌ای به کاربران توصیه کرد: تمام هم‌وطنان که از فضای سایبر استفاده می‌کنند حتماً این قوانین را مطالعه کنند تا از روی ناآگاهی اعمالی خلاف قانون انجام ندهند.

سرهنگ رمضانی افزود: سازمان‌های کشور مخصوصاً قسمت‌های iT دستگاه‌ها حتماً قوانین فضای سایبر را مطالعه کنند تا ناخواسته جرمی را متحمل نشوند.

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.