about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش آی تی رسان ، شاید تا به حال برایتان پیش آمده که تلفن هوشمندتان با کمبود شارژ رو به رو شده باشد، در حالی که تبلت یا گوشی دیگر شما هنوز شارژ دارد. حالا سامسونگ به فکر راه چاره افتاده و کابل جدیدی معرفی کرده که با استفاده از آن قادرید شارژ باتری را بین گجت‌های خود تقسیم کنید. این کابل جدید در دو سر خود پورت Micro USB دارد که می‌تواند با اتصال بین تلفن همراه یا ساعت هوشمند و یا تبلت شارژ را به اشتراک بگذارد. البته این کابل هرگز باتری دستگاه شما را به طور کامل تخلیه نمی‌کند و فقط مقداری از آن را به دستگاه دیگر انتقال می‌دهد. خوشبختانه متصل کردن دو دستگاه و همین طور کنترل میزان شارژ انتقالی به سادگی امکان‌پذیر است. تنها کاری که بعد از خرید کابل باید انجام دهید، این است که اپلیکیشن انتقال شارژ سامسونگ را از گوگل پلی دریافت کنید و میزانی از شارژ که می‌خواهید انتقال پیدا کند، در آن وارد نمایید، سپس کابل را متصل کرده و منتظر می‌مانید تا دستگاه شما شارژ شود. شاید کمی ناامیدکننده باشد که بدانید طبق اعلام سامسونگ این کابل فقط می‌تواند شارژ را از دستگاه‌های سری گلکسی انتقال دهد. مدل‌هایی که از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند عبارت‌اند از: Galaxy S5 ،Galaxy Tab S 10.5 ،Galaxy Tab S 8.4 ،Galaxy Alpha ،Galaxy Avant و Galaxy Note 4. البته شما می‌توانید شارژ را از این دستگاه‌ها به هر دستگاهی که از پورت میکرو اس دی پشتیبانی می‌کند، انتقال دهید که شامل ساعت‌های هوشمند نیز می‌شود. شاید بتوان گفت بیشترین کاربرد این کابل برای کسانی است که از ساعت هوشمند استفاده می‌کنند چرا که ساعت‌های هوشمند عمر باتری کوتاهی دارند.

در حال حاضر کابل انتقال شارژ در وب‌سایت سامسونگ باقیمت 20 دلار قابل‌خرید است.

تازه ترین ها
مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.

انتقاد
1404/07/14 - 10:42- اروپا

انتقاد از دولت هلند به دلیل اتکا به فضای ابری مایکروسافت

اداره مالیات هلند بخش عمده‌ای از محل کار دیجیتال خود را به فضای ابری مایکروسافت منتقل خواهد کرد.

محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.