about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

نهاد نظارتی مالی ارشد ژاپن از صرافی‌های رمزارز این کشور خواسته است تا تراکنش‌های مربوط به افراد تحریم شده را پردازش نکنند و در صورت نقض این قانون با مجازات سه سال حبس مواجه خواهند شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ نهاد نظارتی مالی ارشد ژاپن از صرافی‌های رمزارز این کشور خواسته است تا تراکنش‌های مربوط به افراد تحریم شده را پردازش نکنند و در صورت نقض این قانون با مجازات سه سال حبس مواجه خواهند شد.

آژانس خدمات مالی (FSA)، به عنوان تنظیم‌کننده مالی ژاپن اعلام کرد که این کشور از تحریم‌های بین‌المللی تنظیم شده علیه روسیه پس از حمله نظامی به اوکراین پیروی خواهد کرد. FSA همچنین اضافه کرد که برای اجرای «اقدامات مختلفی از جمله محدودیت‌های پرداخت تحت قانون مبادلات و تجارت خارجی» موافقت کابینه را دریافت کرده است.

این نهاد مالی توضیح داد که به همراه وزارت دارایی از صرافی‌های رمزارز ژاپن درخواست کرده‌اند تا تراکنش‌های مربوط به موارد تحریم شده علیه روسیه و بلاروس را پردازش نکنند. FSA در بیانیه خود توضیح می‌دهد:

«تمام پرداخت‌ها، از جمله پرداخت رمزارزها، بدون اجازه قبلی به افراد تحریم شده امکان‌پذیر نیست.»

به گفته این سازمان، صرافی‌های اگر قانون جدید را نقض کنند و پرداخت‌های غیرمجاز به افراد تحریم شده را انجام دهند، سه سال حبس یا حدود 8500 دلار جریمه خواهند شد.

تصمیم آژانس خدمات مالی ژاپن به دنبال بیانیه کشورهای گروه هفت
کشورهای گروه هفت (G7) اخیرا با انتشار اطلاعیه مشترکی بیان کردند «اطمینان پیدا خواهند کرد که دولت و نخبگان، نمایندگان و الیگارشی‌های روسیه نمی‌توانند از دارایی‌های دیجیتال به عنوان ابزاری برای دور زدن تاثیر تحریم‌های بین‌المللی استفاده کنند.» حالا FSA تصمیم جدید خود را به تبعیت از بیانیه کشورهای G7 در مورد تحریم‌های روسیه، گرفته است. در همین رابطه یکی از مقامات ارشد FSA به رویترز گفت: «ما تصمیم گرفته‌ایم برای زنده نگه داشتن حرکت G7 اعلامیه خود را صادر کنیم.»

آژانس خدمات مالی و وزارت دارایی ژاپن همچنین در بیانیه مشترکی اعلام کردند که این کشور اقدامات خود علیه انتقال وجوه با استفاده از دارایی‌های رمزنگاری شده‌ای که تحریم‌ها را نقض می‌کند را تقویت خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.