about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شماری از شرکت‌های بزرگ چینی سراغ توسعه‌ی چت‌بات رفته‌اند. در جدیدترین نمونه علی‌بابا از ساخت چت‌باتی اختصاصی خبر داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛علی‌بابا، فروشگاه‌ آنلاین بزرگ چین، از شرکت‌های مختلف درخواست کرده است چت‌بات هوش مصنوعی جدیدی به نام Tongyi Qianwen را آزمایش کنند. علی‌بابا تنها شرکت چینی‌ای نیست که روی هوش مصنوعی کار می‌کند.

ChatGPT که اواخر سال ۲۰۲۲ در دسترس قرار گرفت باعث افزایش توجه به هوش مصنوعی شده است. این چت‌بات کاربران بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد و توسط OpenAI ساخته شده، شرکتی که با مدیریت سم آلتمن فعالیت می‌کند.

از زمان انتشار ChatGPT بسیاری از شرکت‌های دیگر به چت‌بات‌ها علاقه نشان داده‌اند. آن‌طور که رویترز می‌نویسد، علی‌بابا ثبت‌نام برای آزمایش چت‌بات اختصاصی‌اش توسط مشتریان تجاری را شروع کرده است. صفحه‌ی ثبت‌نام شامل باکس شماره‌موبایل و ایمیل است و هیچ تاریخ مشخصی برای آغاز آزمایش اعلام نمی‌کند.

افزون‌بر علی‌بابا، بایدو نیز در حوزه‌ی چت‌بات‌ها ورود کرده است. این شرکت مدتی پیش چت‌بات Ernie Bot را به‌ نمایش گذاشت. گفته می‌شود هواوی امروز مراسمی برای رونمایی هوش مصنوعی Pangu برگزار می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.