about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کنگره ملی خلق چین روز جمعه به طور رسمی قانون جدیدی وضع کرد تا از حریم شخصی و داده های کاربران در فضای مجازی محافظت شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، قرار است این قانون از اول نوامبر اجرایی شوند. چین در ماه های اخیر تلاش خود برای قانون گذاری در مورد فضای مجازی را شدت بخشیده و بر علیه شرکت های بزرگ فناوری در چین که رویه های انحصارطلبانه دارند، وارد عمل شده است.

دولت چین از شرکت های فناوری خواسته تا برای ذخیره سازی داده های کاربران خود به شکلی ایمن تمهیدات بهتری اتخاذ کنند و این در حالی است که اعتراض عمومی به سوءمدیریت و سوءاستفاده از داده های خصوصی افراد توسط شرکت های فناوری در چین روز به روز در حال افزایش است.

بر اساس قانون جدید، رسیدگی و مدیریت اطلاعات شخصی افراد باید به شکل شفاف و مسئولانه انجام شود و دسترسی به داده های کاربران باید محدود به رفع نیازهای ضروری باشد. در قانون یادشده ملزومات و رویه های جمع آوری داده های شخصی افراد مشخص شده و توضیح داده شده که این کار باید با رضایت افراد انجام شود و دستورالعملی نیز به منظور انتقال داده های کاربران چینی به خارج از این کشور مشخص شده است.

همچنین بر اساس قانون یادشده هر مجموعه و شرکتی باید فردی را به عنوان مسئول حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران تعیین کند و از این افراد بخواهد تا در این زمینه به طور دقیق بر مبنای قانون عمل کنند. قانون حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران و قانون امنیت داده چین دو رکن اساسی این کشور برای مدیریت اینترنت در آینده محسوب می شوند.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/08/14 - 13:24- آسیا

ممنوعیت استفاده از تراشه‌های خارجی در چین

چین استفاده از تراشه‌های هوش مصنوعی خارجی را در مراکز داده دولتی ممنوع کرد.

لزوم
1404/08/14 - 12:54- آسیا

لزوم تقویت مقابله با جرایم سایبری در بانک‌های مالزی

رئیس بانک مالزی گفت که بانک‌ها در این کشور باید تدابیر حفاظتی خود را در برابر جرایم سایبری تقویت کنند.

اختصاص
1404/08/14 - 12:07- اروپا

اختصاص بیش از 200 میلیون یورو به تقویت دفاع سایبری اوکراین

به گفته کارشناسان، بیش از ۲۰۰ میلیون یورو برای تقویت دفاع سایبری اوکراین تحت مکانیسم تالین اختصاص داده شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.