about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

چین اینترنت خود را حصارکشی می کند!

شی جین پینگ رییس جمهور چین اعلام کرد این کشور باید تحت نظارت حزب کمونیست یک سد امنیتی مستحکم در اطراف اینترنت خود ایجاد کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، رییس جمهور چین حین ارائه دستورات به مقاماتی که در یک جلسه امنیت سایبری در پکن حضور یافته بودند، اعلام کرد چین باید در مدیریت، راهبری و تضمین دسترسی به اینترنت با توجه به قانون ثابت قدم باشد.

خبرگزاری رسمی شینهوا به نقل از وی نوشت: ما باید مدیریت حزب بر اینترنت و همچنین کاربرد آن برای مردم را تقویت کنیم.

شی جین پینگ در دهه گذشته حفظ امنیت را به یک اولویت تبدیل و کانسپت خود از امنیت را در هر چیزی از سیاست و اقتصاد گرفته تا محیط زیست و فضای سایبری اعمال کرد.

در سال ۲۰۱۵ میلادی چین قانون امنیت ملی را وضع کرد که حوزه وسیع تری را در بر می گرفت و فضای سایبری را شامل می شد. یک سال بعد قانونی تصویب شد که بررسی های امنیتی و ذخیره داده ها در سرورهای داخل کشور را الزامی می کرد.

این کشور در سال ۲۰۲۱ میلادی قوانینی را درباره زیرساخت های حیاتی اجرا کرد. در سال جاری میلادی قانونگذاران چینی قانون ضد خرابکاری را به روز رسانی کردند تا انتقال اطلاعات مرتبط با امنیت ملی را ممنوع و تعریف جاسوسی را گسترده تر کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.