about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

محققان ارتش چین در یک شبیه سازی از یک اسلحه ضدماهواره ای هسته ای برای نابود کردن ماهواره های موجود در مدار پایین زمین مانند استارلینک استفاده کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از اوراسین تایمز، محققان به این نتیجه رسیدند که یک انفجار هسته ای در فضای نزدیک زمین ابری رادیواکتیو در منطقه ای به بزرگی ایالت نیویورک ایجاد می کند که قادر به نابود کردن یا زمین گیر کردن ماهواره های مدار زمین را دارد.

محققان انستیتو فناوری هسته ای شمال غرب در شیان ادعا می کنند یک مدل ابداع کرده اند که قادر به تخمین طیف و مقیاس خسارات ایجاد شده ناشی از اسلحه هسته ای ضد ماهواره ای است.

چنین اسلحه ای را می توان در ارتفاعات مختلف زمین به کار برد. یافته های محققان حاکی از آن است که یک کلاهک ۱۰مگاتنی می تواند تهدیدی بزرگ برای ماهواره هایی باشد که در ارتفاع ۸۰ کیلومتری زمین قرار دارند.

این در حالی است که در همین زمینه پژوهشگران تحقیقی در ماه می انجام دادند و توجهات را به احتمال استفاده نظامی از استارلینک و نیاز چین به توسعه اقدامات مقابله ای جهت نظارت، از کار انداختن یا حتی ویران کردن خوشه ماهواره های اینترنتی در حال گسترش ابراز کرده اند.

محققان ارتش چین خواسته اند در صورتیکه سیستم اینترنت ماهواره ای استارلینک امنیت ملی این کشور را تحت تاثیر قرار دهد، یک اسلحه مخصوص ویران کردن آن توسعه یابد.

محققان چینی به خصوص نگران پتانسیل قابلیت های نظامی این خوشه ماهواره ها هستند که ادعا می شود از آنها برای ردیابی موشک های مافوق صوت استفاده می شود. علاوه بر آن ماهواره های مذکور سرعت انتقاد داده های پهپادها و جت های جنگنده آمریکایی را به شدت ارتقا می دهد یا حتی ممکن است ماهواره های چینی را نابود کنند.

تاکنون ماهواره های چینی چند بار از فاصله نزدیک استارلینک ها گذر کرده اند. این کشور سال گذشته میلادی نامه ای به سازمان ملل نوشت و گلایه کرد که ایستگاه فضایی آن در ماه های جولای و اکتبر ۲۰۲۱ میلادی مجبور به انجام مانورهای اضطراری شده تا از برخورد با ماهواره های استارلینک اجتناب کند.

محققان به رهبری رن یوانژن (پژوهشگر انستیتو ردیابی و ارتباطات پکن) در این باره نوشته اند: ترکیبی از روش های نرم و سخت از بین بردن ماهواره ها باید به کار گرفته شود تا برخی ابزارهای استارلینک قدرت عملکرد خود را از دست بدهند و سیستم راهبرد خوشه ای آن نابود شود.

البته چین هم اکنون روش هایی برای غیرفعال سازی ماهواره ها در اختیار دارد اما محققان معتقدند این اقدامات فقط درباره ماهواره ها به طور جداگانه کارآمد هستند و برای از کار انداختن شبکه استارلینک کافی نیست.

استارلینک یک شبکه اینترنت ماهواره ای است که توسط شرکت اسپیس ایکس متعلق به ایلان ماسک توسعه یافته و ادعا می شود هدف آن فراهم کردن اینترنت برای تمام نقاط جهان است.

نخستین ماهواره استارلینک در سال ۲۰۱۹ میلادی به فضا رفت و از آن زمان تاکنون بیش از ۲۳۰۰ دستگاه به فضا فرستاده شده است.

منبع:

تازه ترین ها
اصلاح
1404/11/22 - 18:36- هوش مصنوعي

اصلاح برنامه درسی کامپیوتر در انگلستان

انگلستان در حال اصلاح برنامه درسی کامپیوتر خود است تا از هوش مصنوعی و سواد دیجیتال در مرکز آموزشی استفاده کند.

بازجویی از مدیر اینستاگرام درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان

مدیر اینستاگرام در دادگاه درباره طراحی اپلیکیشن و سلامت روان جوانان شهادت می‌دهد.

قانون
1404/11/22 - 15:55- هوش مصنوعي

قانون حذف محتوای دیپ‌فیک هوش مصنوعی در هند

هند قانون حذف سه‌ساعته برای محتوای دیپ‌فیک تولید شده توسط هوش مصنوعی را اجرا می‌کند.