about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

چین از روبات‌های پرنده نما استفاده می‌کند

به زودی شهروندان چینی وقتی به آسمان نگاه می‌کنند و یک پرنده‌ی زیبا می‌بینند احتمالاً با یک پهپاد جاسوس طرف هستند که در حال ارسال تصاویر آن‌ها برای دستگاه‌های امنیتی این کشور است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان: دولت چین در اقدامی جدید جاسوسی و مراقبت از شهروندان را وارد مراحل جدیدی کرده است. به تازگی مشخص شده این کشور که ید طولایی در سانسور و فیلترینگ اینترنت و جاسوسی دارد در حال توسعه‌ و استفاده از پهپاد‌های جاسوسی بسیار پیشرفته‌ای است که ظاهری همانند یک پرنده دارند و وظیفه مراقبت و فیلمبرداری از چینی‌ها را بر عهده خواهند داشت.

طبق گزارشات، در طی سال‌های گذشته بیش از 30 نهاد مربوط به ارتش و دولت چین از پهپادهای جاسوسی پرنده‌نما برای جاسوسی از شهروندان این کشور در حداقل پنج استان استفاده کرده‌اند.

این برنامه امنیتی که “Dove” نام دارد توسط یک پروفسور دانشگاه پلی‌تکنیک Xi`an واقع شمال غربی چین به نام Song Bifeng سرپرستی می‌شود. این پروفسور قبلا یکی از مهندسین ارشد پروژه‌ی توسعه‌ی جنگنده‌ی چینی Chengdu J-20 بود که اولین هواپیمای رزمی نسل پنجم چین و آسیا است.

این پهپادهای پرنده نما بال زدن پرندگان واقعی را با استفاده از بال‌های مکانیزه خود و توسط موتورهای الکتریکی درون آن شبیه‌سازی می‌کنند. هر ربات جاسوس، دارای یک دوربین با کیفیت بالا، یک گیرنده GPS، سیستم کنترل پرواز و انتقال داده با قابلیت اتصال به ماهواره‌ها را دارد.

این پروژه فعلاً در ابعاد کوچکی در جریان دارد اما طبق صحبت‌های یک عضو تیم تحقیقاتی ‍پروژه Dove به زودی در آینده با ابعاد بسیار گسترده تری برای پاسخگویی به نیاز به پهپادهای جاسوسی پیشرفته در ارتش و نهاد‌های امنیتی توسعه خواهد یافت.

به نظر می‌رسد دولت چین حد و حدودی برای جاسوسی از شهروندان خود قائل نیست. این کشور تلاش می‌کند با استفاده از سیستم‌های پیشرفته تشخیص چهره، هوش مصنوعی، عینک‌های هوشمند، بکارگیری ردیاب در تمامی خودرو و در مورد جدید ربات‌های جاسوس پرنده نما به نقطه‌ای برسد که تمام 1.4 میلیارد مردم چین را تحت نظر داشته و بر اساس اطلاعات بدست آمده به آن‌ها امتیاز اجتماعی یا Social Score بدهد و دسترسی به حقوق و امکانات را بر اساس این امتیاز تعیین کند.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.