about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

چین استفاده از ارز دیجیتال حکومتی خود را به‌صورت آزمایشی آغاز می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ چین از هفته‌ی آینده استفاده‌ی آزمایشی از ارز دیجیتال دولتی را در چهار شهر بزرگ خود آغاز خواهد کرد. بانک مرکزی چین در چند ماه اخیر روند توسعه‌ی ارز دیجیتال حکومتی موسوم به «یوان الکترونیکی» یا e-RMB را سرعت بخشیده است. یوان الکترونیکی اولین ارز مجازی است که توسط یک دولت رسمی ابداع و اداره خواهد شد.

بنا به گزارش رسانه‌های داخلی چین، استفاده‌ی آزمایشی از ارز دیجیتال جدید در شهرهای شنزن، سوژو، چنگدو، جنوب پکن، شیوگان و مناطقی که قرار است میزبان بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۲۲ باشند، آغازشده است.

رسانه‌ی دولتی چاینا دیلی گزارش داده است که ارز دیجیتال چین به‌صورت رسمی در سیستم مالی شهرهای نامبرده ادغام‌شده است و برخی کارمندان دولت حقوق ماه می (اردیبهشت) خود را در قالب این ارز دریافت خواهند کرد.

سینا نیوز، دیگر رسانه‌ی چینی گزارش می‌دهد که از ارز جدید در شهر سوژو برای سیستم حمل‌ونقل درون‌شهری استفاده می‌شود و در ژیونگان تمرکز استفاده از این واحد مالی جدید روی غذا و خرده‌فروشی‌ها است. همچنین برخی گزارش‌ها ادعا دارند کسب‌وکارهایی ازجمله مک‌دونالد و استارباکس برای شرکت در طرح آزمایشی حکومت چین موافقت کرده‌اند؛ هرچند استارباکس در بیانیه‌ای که برای گاردین فرستاده‌، این گزارش‌ها را تکذیب کرده است.

پلتفرم‌های پرداخت دیجیتال مانند علی‌پی (Alipay، متعلق به علی‌بابا) و وی‌چت پی (WeChat Pay متعلق به تنسنت) همین حالا هم در چین بسیار مشهور و متداول‌اند، اما این روش‌های پرداخت هیچ‌کدام جایگزینی برای ارزهای سنتی نیستند.

ژو یوان، استاد دانشگاه پکینگ در مصاحبه با CCTV می‌گوید ازآنجایی‌که مبادلات مالی با پول نقد آفلاین است و اطلاعات معاملات مالی با استفاده از پلتفرم‌های پرداخت پراکنده است، بانک مرکزی چین قادر نبود روند گردش پول را به‌صورت درلحظه نظارت کند. یوان دراین‌باره می‌گوید:

اگرچه از منظر کاربر، تغییر بسیار کمی رخ خواهد داد، از منظر نظارت بانک مرکزی، مدل‌های اقتصادی آینده، کسب‌وکارها و حکومت، این بزرگ‌ترین اتفاق است.

منبع:

تازه ترین ها
مدل
1404/05/25 - 21:39- هوش مصنوعي

مدل هوش مصنوعی گوگل برای موبایل و اینترنت اشیا

گوگل مدل هوش مصنوعی کوچکی را برای موبایل و اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

درخواست
1404/05/25 - 21:15- آمریکا

درخواست صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری آمریکا

صاحبان مراکز داده از وزارت خزانه‌داری ایالات متحده می‌خواهند که قوانین یارانه انرژی تجدیدپذیر را حفظ کند.

خرید
1404/05/25 - 20:24- آمریکا

خرید سهام اینتل توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی خرید سهام شرکت اینتل است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.