about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

چینی‌ها به تازگی از جدیدترین و سریع‌ترین ابررایانه خود با نام Tianhe Xingyi رونمایی کرده‌اند. این سوپرکامپیوتر سریع‌تر از ابررایانه Tianhe-2 بوده که برای چند سال در صدر جدول بهترین ابررایانه‌های جهان قرار داشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ چینی‌ها به تازگی از جدیدترین و سریع‌ترین ابررایانه خود با نام Tianhe Xingyi رونمایی کرده‌اند. این سوپرکامپیوتر سریع‌تر از ابررایانه Tianhe-2 بوده که برای چند سال در صدر جدول بهترین ابررایانه‌های جهان قرار داشت.

مرکز ملی ابرکامپیوتر (NSC) چین در یک رویداد خبری از به سراغ رونمایی از جدیدترین ابررایانه خود با نام Tianhe Xingyi خبر داده است. البته مشخصات کامل این ابررایانه اعلام نشده اما چینی‌ها مدعی‌اند که Tianhe Xingyi نسبت به ابرکامپیوتر قدرتمند Tianhe-2 توان بیشتری دارد.

Tianhe Xingyi؛ اولین ابررایانه تمام چینی!
ظاهراً ابررایانه Tianhe Xingyi بر پایه معماری چینی‌ها توسعه داده شده و بر اساس اعلام interestingengineering قابلیت‌های این ابررایانه در زمینه‌هایی مانند توان محاسباتی و کارایی شبکه و عملکرد برنامه از Tianhe-2 بسیار بهتر است.

البته اگر این ادعا صحت داشته باشد، Tianhe Xingyi در میان ده ابررایانه برتر جهان قرار می‌گیرد که بدون نیاز به کمک آمریکایی‌ها ساخته شده است. ابررایانه Tianhe-2 برای سه سال در صدر جدول بهترین‌ها قرار داشت تا اینکه با تحریم دولت آمریکا کم کم جایگاه خود را از دست داد، اما همچنان در بین 10 ابررایانه برتر جهان قرار دارد.


مسابقه تسلیحاتی ساخت ابرکامپیوترها در مقیاس اگزا یا Exascale همه را وادار می‌کند که منابع خود را برای رسیدن به رتبه اول در این مسیر سرمایه‌گذاری کنند. چین به عنوان یک ابر قدرت، اخیراً برنامه توسعه ابرکامپیوترهای قدرتمند را در دستور کار خود قرار داده تا در این زمینه نیز از رقبای اصلی خود عقب نماند.

پیش از این اعلام شده بود که چین به دنبال رونمایی از اولین ابر کامپیوتر در مقیاس اگزا خودش است. ظاهراً قرار است این ابررایانه از نسل Sunway جایگزین Sunway TaihuLight شود که به 40 میلیون هسته و ۵ اگزافلاپس توان پردازشی همراه شده است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.