about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

چهارمین مأمور امنیتی روسیه نیز بازداشت شد

پیش‌ازاین از بازداشت یکی از مأموران ارشد شرکت کسپرسکای گزارش داده بودیم.  اما پس‌ازآن، سرعت این بازداشت‌ها افزایش یافت و اکنون چهارمین فرد از مأموران امنیتی روسیه نیز بازداشت شد. سرگئی میخاییلوف (Sergei Mikhailov)، متهم به استفاده از مقام خود برای افشای اطلاعات مقام ارشدش در سرویس اطلاعاتی FSB به نیروهای اطلاعاتی آمریکاست.
به گزارش منابع آگاه، میخاییلوف، این امکان را فراهم ساخته است که نیروهای اطلاعاتی آمریکا، به ولادیمیر فومنکو (Vladimir Fomenko)، و شرکت اجاره سرورهای آنلاین او دسترسی داشته باشند. شرکتی که در سپتامبر گذشته به‌عنوان منبع اطلاعاتی در گزارش‌های مربوط به‌احتمال هک شدن انتخابات آمریکا توسط روسیه استفاده‌شده بود.
نفر دیگر بازداشت‌شده، دمیتری دوکاشایف (Dmitry Dokuchaev)، همکار میخاییلوف است. اگر ادعاهای مطرح‌شده علیه دوکاشایف و میخاییلوف درست باشد، به معنی وجود یک جاسوس بلندپایه در قلب اطلاعات روسیه است.
بسیاری از کارشناسان معتقدند این دستگیری‌ها، باعث کدورت بین شرکت‌های اطلاعاتی خصوصی و سازمان اطلاعات روسیه خواهد شد. تا پیش‌ازاین، شرکت‌های اطلاعاتی خصوصی جزو اصلی‌ترین منابع اطلاعاتی برای سازمان‌های اطلاعات این کشور بوده‌اند و سازمان‌های اطلاعاتی همیشه از شرکت‌هایی همچون کسپرسپکای نظرسنجی می‌کردند. آندری سولداتوف (Andrei Soldatov)، که بیش از ده سال از عمر خود را برای بررسی سامانه‌های سایبری و اینترنتی روسیه صرف کرده است، دراین‌باره می‌گوید:«این روابط قدمت 20 ساله دارد. اعتمادی که در طول این سال‌ها شکل‌گرفته است، از بین خواهد رفت.»
هرچند هنوز برای قضاوت زود است و باید دید این اتهامات بر اساس کدام مدارک واردشده است؛ اما بدیهی است که روسیه قصد دارد به نحوی پاسخ آمریکا را با ناتوان‌سازی این کشور در زمینه اطلاعاتی بدهد؛ اما این پاسخ، برای خود روسیه نیز هزینه‌های بسیاری دارد.

 

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.