about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

موسسه خبری سایبربان: با توجه به گزارشی از تایمز هند، بیان شده است که مایکروسافت مذاکره ای را با تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند، برای تولید دستگاه‌های ویندوزفون مقرون به صرفه در کشور هندوستان انجام داده است.
شرکت مایکروسافت پیش‌تر در کنفرانس مطبوعاتی خود در کنگره جهانی موبایل در بارسلونا اعلام کرده بود که شرکای جدیدش، یعنی شرکت‌های Lava و Karbonn برای تولید تلفن‌های هوشمند مبتنی بر سیستم عامل ویندوز در هند می‌باشند.
به گفته مایکروسافت، چشم پوشی از پرداخت هزینه مجوز در ثابت کردن معامله با تولید کنندگان تجهیزات اصلی محلی کمک شایانی را به این شرکت در تولید محصولات خواهد کرد.
جدیدترین حرکت مایکروسافت که تعجب آور است، اینست که سیستم عامل خود را به صورت رایگان حتی به نوکیا هم نداده است، که از سال 2011  تولید کننده اصلی گوشی‌های ویندوز فون نیز بوده است. با این حال، نوکیا مبلغی معادل 250 میلیون دلار را در هر سه ماه از شرکت مایکروسافت به عنوان پرداخت‌های پشتیبانی از پلت فرم  دریافت می‌کند.
یک مدیر ارشد از یک شرکت هندی که نامش ذکر نشده، در مورد چشم پوشی از پرداخت هزینه مجوز ویندوز فون می‌گوید که " ما برای گوشی‌های ویندوزفون طراحی شده، هزینه مجوزی را به مایکروسافت پرداخت نمی‌کنیم. واضح است که این شرکت به بررسی مدل‌های جدید از  ویندوفون پرداخته است. باید متوجه این موضوع بود که مدل‌های قدیمی‌تر که در آنها مجوز سیستم عامل نیز وجود دارد، به خوبی کار نمی‌کنند، حتی با پشتیبانی نوکیا. "
چندین گزارش در گذشته بیان شده بود که مایکروسافت در حال تلاش برای ایجاد انگیزه در بین تولید کنندگان برای توسعه گوشی‌های هوشمند ویندوزفون با ارائه مبلغی معادل 1 میلیارد دلار سالانه به آنها می‌باشد.
به نظر می‌رسد این شرکت در گسترش دسترسی به گوشی‌های هوشمند خود ناکام مانده است حتی اگر این موضوع به معنای درنظر نگرفتن برخی از سودهای خود در کوتاه مدت باشد./
 

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.