about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

چرخش 180 درجه‌ای درباره تماس صوتی تلگرام

تماس صوتی تلگرام با تصمیم مرجع قضایی مسدود شد و در حالی که وزیر سابق ارتباطات از این تصمیم حمایت می‌کرد، وزیر جدید گفت، به‌ عنوان مطالبه مردم مذاکرات مجددی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ راه‌اندازی و مسدود شدن سریع تماس صوتی تلگرام در ایران چندی پیش خبرساز شد. 

ساعاتی پس از راه‌اندازی سرویس تماس صوتی تلگرام در ایران این سرویس مسدود و علت آن حکم قضایی به دلیل موضوعات امنیتی اعلام شد. با حمایت وزیر ارتباطات وقت از این تصمیم، پرونده انسداد تماس صوتی تلگرام بسته شد.

اما اخیرا بحث تازه‌ای درباره تماس صوتی تلگرام از سوی عضو جدید کابینه مطرح شده است.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدامات این وزارت‌خانه درباره برقراری مجدد تماس صوتی تلگرام، گفته است: از دیدگاه حقوق مصرف‌کننده در حال‌حاضر برنامه‎‌های بسیاری با امکان تماس صوتی وجود دارد، به‌ عنوان مطالبه مردم مذاکرات مجددی در این خصوص صورت می‌گیرد تا ببینیم چهارچوب‌های این موضوع چگونه است و می‌توانیم مشکل را برطرف کنیم تا این امکان در اختیار مردم باشد یا خیر.

وی خاطر نشان کرده: تصمیم گیری درباره دلیل انسداد تماس صوتی تلگرام توسط مرجع قضایی انجام شده است.

در فاصله نه چندان دوری محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم در تیرماه 96 با تأکید بر اینکه فیلتر تماس صوتی تلگرام برداشته نمی‌شود، گفته بود: با وجود شرکت مخابرات و سه اپراتور موبایل به این خوبی اگر می‌خواهید آنها را ورشکست کنید، تماس صوتی تلگرام را باز کنید.

این اظهارنظر واعظی با واکنش مردم مواجه شد و صرف نظر از مسائل امنیتی از دیدگاه اقتصادی، این سوال اساسی را مطرح کرد که آیا در کشورهای دیگر با وجود سرویس‌های این چنینی شرکت‌های مخابراتی تعطیل شده‌اند؟

البته سپس واعظی سعی کرد اظهارات پرسروصدای خود را تلطیف کند و گفت: برخی خبرنگاران در حاشیه جلسه‌ای که قرار بر مصاحبه نبوده از من در باره تلگرام صوتی پرسیدند که من به آنها گفتم شما این همه امکان‌های خوب داخلی در اختیار دارید که از آنها استفاده هم می‌کنید. چرا مدام در فکر تلگرام صوتی و سرنوشت آن هستید. قوه قضائیه با دادن حکم درباره مسدود شدن تلگرام صوتی ارتباطی اقدام کرده به و ربطی به درخواست اپراتورها ندارد.

باید دید تغییر موضع 180 درجه‌ای وزرای سابق و جدید ارتباطات و امیدواری ایجاد شده برای رفع انسداد تماس صوتی تلگرام به اظهارنظرها و بحث‌های شفاهی خاتمه می یابد یا نتیجه عملی برای مردم خواهد داشت.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.