about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

چرا گوگل با رمز نگاری کردن اطلاعات مشکل دارد؟

گوگل اتهاماتی که از پس افشاهای ادوارد اسنودن به این شرکت نسبت داده شد را با چند ویژگی رمزگذاری جدید پاسخ داده. از الان به بعد هرچه در فضای ابری گوگل می‌گذارید به طور خودکار رمزگذاری می‌شود.
موسسه خبری سایبربان:گوگل اتهاماتی که از پس افشاهای ادوارد اسنودن به این شرکت نسبت داده شد را با چند ویژگی رمزگذاری جدید پاسخ داده. از الان به بعد هرچه در فضای ابری گوگل می‌گذارید به طور خودکار رمزگذاری می‌شود. اما این عمل گوگل سوالی را به ذهن متواتر ساخته که چرا این شرکت همه خدمات خود را رمزگذاری نمی‌کند؟
 
 
فواید رمزگذاری از دید مصرف کننده انکار ناپذیر است و وقتی حقایقی که اسنودن افشا کرده را هم در نظر بگیرید، ضرورت چنین عملی بیش از پیش احساس می‌شود. این خوب است که مدام وبگاه‌های بیشتری به استفاده از رمزگذاری SSL روی می‌آورند و حتی برخی مانند گوگل یک گام فراتر نهاده و از روش PFS استفاده می‌کنند، اما همه اینها امنیت داده‌ها را تا حدی فقط حین عملیات انتقال تضمین می‌کنند.
 
رمزگذاری فضای ابری گوگل که به تازگی اعمال می‌شود مسلماً مفید است. شاید مهم‌ترین ویژگی آن این باشد که شما لازم نیست کاری بکنید یا چیزی را نصب کنید و این قابلیت خودش کارش را می‌کند. علاوه بر این طبق ادعای گوگل می‌توانید مطمئن باشید که در عملکرد این سرویس خللی رخ نخواهد داد و همه چیز مثل سابق کار می‌کند. ظاهراً این شرکت از همان روش و نظام رمزگذاری استفاده کرده که برای حفظ امنیت داده‌های خود هم از آن استفاده می‌کند.
 
خیلی خوب به نظر می‌رسد، اما واقعاً چرا گوگل همه خدماتش از جمله جیمیل، موتور جستجو، تقویم و همه ۷۰۰۰ محصول دیگرش را به این ویژگی مجهز نمی‌کند؟ جواب در یک کلمه خلاصه می‌شود: تبلیغات.
 
وینت سریف، یکی از موسسان اینترنت و کارمند گوگل، دو سال پیش در کنفرانسی به مقوله رمزگذاری اشاره کرد. در آن کنفرانس کریستفر سوگوین در این باب سخن گفت که شرکت‌های بزرگی مثل گوگل همیشه با دوراهی امنیت و حریم خصوصی کاربران از یک سو و سود بردن از داده‌های آنها از سوی دیگر مواجه اند. سریف هم با اذعان به این مطلب گفت: «هر چند صحبت شما درست است اما اگر همه چیز را رمزگذاری کنیم سامانه ما دیگر کار نمی‌کند و نمی‌تواند تشخیص دهد که کدام تبلیغ را باید به شما نشان دهد» وی افزود: «به هر حال این سامانه ای ست که حول مدل تجاری مشخصی شکل گرفته [و باید قواعد آن را پذیرفت].»
 
این نگرشی ست که فرای قلمرو رمزگذاری را هدف گرفته و همان طور که می‌دانید از دو سال پیش تا کنون گوگل بارها به جمع آوری محتوای پیام‌های سرویس جیمیل متهم شده و به وضوح ارتباط تبلیغات با آنچه در رایانامه‌ها می‌آید را شاهدیم. لذا باز باید به سخن حکیمانه ای که وینت سریف پیش‌تر به ما گفته بود رجوع کنیم: کل این نظام پیرامون چنین شیوه ای از کاسبی بنا گذاشته شده. پس شاید برخی توقعات اساسا قابل اجابت نباشد!
تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.