about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

BIS (بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (Bank for International Settlements))، یک سازمان اقتصادی مستقر در سوئیس است و متشکل از بانک های مرکزی 60 کشور مختلف در سراسر جهان است. این سازمان اخیراً در گزارش خود اعلام کرده است که رمز ارز ها به دلیل این که مقیاس پذیر نیستند نمی توانند به یک ابزار مبادله در اقتصاد جهانی تبدیل شوند. گزارش BIS به سه کاستی در رمز ارز ها اشاره می کند که مانع تبدیل شدن رمز ارز ها به پول می شود. این سه کاستی عبارتند از:

  • عدم مقیاس پذیری
  • نبود ثبات ارزش
  • عدم اعتماد و اطمینان از قطعیت در پرداخت

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی به غیر متمرکز بودن رمز ارز ها انتقاد دارد و آن را به عنوان یک نقص می داند زیرا متصور است اجماع غیر متمرکزی که تراکنش ها را ثبت می کند، شکننده بوده و اعتماد به آن در هر زمانی می تواند از بین برود. همچنین درباره انشعاب (fork) در بلاک چین (Blockchain) نیز هشدار می دهد که این انشعاب ممکن است منجر به بی ارزش شدن کامل ارز های رمز پایه شود. یکی از نگرانی های پیش رو در خصوص ارز های دیجیتال، حجم بالای پردازش و محاسبات و همچنین مصرف انرژی فراتر از حد انتظار در تولید و نگهداری از آن است.

تمرکز اصلی این گزارش بر روی رمز ارز هایی است که از مکانیسم اثبات کار (proof-of-work) استفاده می کنند. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در بلاک چین ضد انحصاری (Permissionless Blockchain)، مکانیسم های جایگزینی مانند اثبات سهام (proof-of-stake) و راه حل هایی مانند شبکه لایتنینگ (Lightning Network)  برای حل مشکل عدم مقیاس پذیری رمز ارز ها به وجود آمده است.

به نظر می رسد یکی از مشکلات پیش رو در ارز های رمز پایه، عدم متمرکز بودن آن و حضور افرادی است که برای کسب درآمد به سمت استخراج این ارز ها روی آورده اند. لذا احتمال می رود با توجه به گزارش های سازمان های مالی و همچنین مباحث مطرح شده در کنفرانس های اخیر حوزه ارز های دیجیتال، قوانین محکمی در خصوص استخراج ارز های دیجیتال صورت گیرد.

تازه ترین ها
ادعای
1404/06/02 - 11:02- ایران

ادعای دروغین حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به دروغ حمله سایبری به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرد.

مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.