about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

پلیس رژیم صهیونیستی از نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس برای بررسی تیراندازی دسته جمعی به شهروندان فلسطینی استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رسانه‌های محلی اعلام کردند که پلیس رژیم صهیونیستی اجازه استفاده از نرم‌افزار جاسوسی پگاسوس (Pegasus)، متعلق به شرکت اسرائیلی «NSO»، را برای تحقیق در مورد تیراندازی دسته‌جمعی که منجر به کشته شدن 5 شهروند فلسطینی اسرائیل شد، خواهد داشت.

گالی بهاراو میارا (Gali Baharav-Miara)، دادستان کل رژیم غاصب، به پلیس چراغ سبز داد تا از این برنامه بدنام که اغلب به جاسوسی غیرقانونی از فعالان و روزنامه‌نگاران در سراسر جهان مرتبط است، استفاده کند.

به گزارش کانال 12، بهاراو-میارا به پلیس اجازه داد تا از این نرم‌افزار جاسوسی برای شنود و نه استخراج داده‌ها استفاده کند.

یک مقام ارشد پلیس رژیم صهیونیستی درگفتگو با روزنامه هاآرتص (Haaretz) ادعا کرد که استفاده از این فناوری برای نجات فوری زندگی مهم است.

چند روز قبل، 5 شهروند فلسطینی از یک خانواده، از جمله 2 کودک، توسط افراد مسلح ناشناس در شهرک بسمت تبون (Basmat Tab'un) در جلیل به ضرب گلوله کشته شدند.

این جدیدترین قتلی بود که شهروندان فلسطینی را در بحبوحه مرگ و میرهای مارپیچ مرتبط با جنایت در جامعه در ماه‌های اخیر تحت تأثیر قرار داد.

از ابتدای سال جاری تاکنون حداقل 190 فلسطینی به‌وسیله باندهای جنایتکار سازمان یافته کشته شده‌اند که رکورد بالایی است. در مقابل، 116 مورد مرگ و میر در سال 2022 ثبت شده است.

اکثریت قریب به اتفاق قاتلان دستگیر نشده‌اند، در حالیکه تنها 15 درصد از پرونده‌های جرایم سازمان یافته منجر به کیفرخواست شده است.

پلیس اسرائیل به دلیل انفعال در مبارزه با جنایات سازمان یافته به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

به گفته کارشناسان، بسیاری از فلسطینی‌ها مقامات اسرائیل را به بی‌توجهی و همدستی با جنایتکاران متهم می‌کنند تا ساختار اجتماعی جامعه آنها تضعیف شود و احساس ناامنی کنند.

از اوایل سال 2022، پلیس اسرائیل از استفاده از پگاسوس منع شده است، زیرا مشخص شد رژیم اشغالگر از نرم‌افزارهای جاسوسی برای هک کردن تلفن‌های فعالان سیاسی، شهرداران، مقامات ارشد و مجرمان بدون حکم دادگاه استفاده کرده است.

جاسوس‌افزار پگاسوس متعلق به گروه NSO، مستقر در اراضی اشغالی، توسعه داده شده و به‌وسیله دولت‌ها برای دسترسی غیرقانونی به داده‌های تلفن افراد استفاده شده است.

اوایل سال جاری، کاخ سفید اعلام کرد که پگاسوس به‌وسیله دولت‌ها برای تسهیل سرکوب و امکان نقض حقوق بشر مورد استفاده قرار گرفته است.

وزارت بازرگانی ایالات متحده در سال 2021 گروه NSO را در لیست سیاه خود قرار داد.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.