about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

چاپ قلب با سلول انسان

گروهی از پژوهشگران رژیم صهیونیستی ادعا می‌کنند که موفق شده‌اند با استفاده از چاپگرهای 3 بعدی، قلبی واقعی به وجود آورند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران دانشگاه تل‌آویو رژیم صهیونیستی، به تازگی ادعا کردند که موفق شده‌اند با استفاده از چاپگر 3 بعدی، یک قلب تولید نمایند. در این اندام، به طور کامل، رگ‌های خونی، بطن و دهلیز، بازسازی شده است و واقعی‌ترین نمونه‌ی ایجادشده تا این لحظه به شمار می‌آید.

دانشمندان شرح دادند که بیماری قلبی، عامل اصلی مرگ‌ومیر در آمریکا محسوب می‌‌شود. با وجود این که پیوند قلب، یک راه‌حل برای مقابله با این شرایط است؛ اما کمبود بسیاری در این زمینه وجود دارد. به همین علت، محققان سراسر دنیا، روی راه‌کارهای جایگزینی مانند پدید آوردن آن به وسیله چاپگر 3 بعدی تحقیق می‌کنند.

در چاپگرهای 3 بعدی زیستی (3D Bioprinter)، از سلول‌های زنده، عوامل رشد و مواد بیولوژیکی بهره گرفته می‌شود؛ تا بتوان اندام مورد نظر را به وجود آورد. محققان شرح دادند که با استفاده از چاپ اندام‌ها، به جای اهدای آن‌ها ازسوی دیگران، احتمال پس زده شدن اعضا، تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می‌کند؛ زیرا مثلا قلب چاپ شده، به صورت کاملاً سفارشی‌ و از روی سلول‌های خود بیمار، شکل گرفته، رشد خواهد یافت.

دانشمندان به منظور ایجاد این قلب -که کوچک‌تر از اندازه واقعی است- از بافت چربی یک داوطلب، نمونه‌برداری کردند. سپس آن نمونه را به سلول و مواد زنده تقسیم‌بندی و به گونه آن را برنامه‌ریزی کردند که سلول‌های بنیادی و جوهر چاپگر کاملاً شخصی‌سازی شده به دست آید. اندام یادشده، ابعادی  مشابه قلب خرگوش دارد؛ اما محققان توضیح می‌دهند که در تلاش هستند در گام‌هایی بعدی، یک نمونه با ابعاد طبیعی بسازند.

پژوهشگران تأکید کردند که نتایج تحقیق آن‌ها، نمایانگر این است که در آینده می‌توان به مهندسی شخصی بافت‌ها و جایگزینی اندام‌ها پرداخت. همچنین اعلام شد که آنان امیدوار هستند؛ تا 10 سال آینده بتوانند طرح خود را در سراسر دنیا به اجرا در آورند.

تازه ترین ها
تأکید
1404/11/28 - 06:37- آسیا

تأکید بر مقابله با گدایی آنلاین در دبی

پلیس دبی خواستار هوشیاری مردم در برابر گدایی آنلاین در ماه مبارک رمضان شد.

هک
1404/11/28 - 06:17- جرم سایبری

هک نیم میلیون حساب کاربری در محبوب‌ترین شبکه اجتماعی روسیه

بیش از 500 هزار حساب کاربری محبوب‌ترین شبکه اجتماعی روسیه موسوم به «VKontakte» از طریق افزونه‌های مخرب کروم ربوده شدند.

سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.