about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

بررسی های یک شرکت امریکایی نشان داد 4000 دستگاه ممنوع چینی در شبکه‌های دولتی آمریکا هنوز استفاده می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Forescout»، یک شرکت امنیت داده آمریکایی مدعی شد که بیش از 4000 دستگاه چینی ممنوع شده در بخش عمومی کشور امریکا استفاده می‌شوند.

این شرکت آمریکایی بر پایه یک مخزن انبوه سپاری شده فعالیت می‌کند و اطلاعات دستگاه‌هایی که به‌صورت پنهانی در حال کار هستند را شناسایی می‌کند. براساس یافته‌های شرکت، کارمندان دولت از 2712 دستگاه هوآوی و 1374 دستگاه زدتی‌ئی استفاده می‌کنند. پیشتر کاخ سفید، استفاده از دستگاه‌های هر 2 شرکت چینی را ممنوع کرده بود.

تحریم تجهیزات هوآوی، به شکل یک دستورالعمل اجرایی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا و به علت خطر امنیت ملی در نظر گرفته شده بود؛ اما رؤسای شرکت امنیتی آمریکایی به این نتیجه رسیدند که باوجود امضای توافق‌نامه اجرایی دولت مبنی بر ممنوعیت این محصولات، حذف آن‌ها مسئله‌ای دشوارتر است.

کاترین گرانبرگ (Katherine Gronberg)، معاون امور دولتی Forescout گفت:

شما نمی‌توانید فقط استفاده از این دستگاه‌ها را ممنوع کنید. اگر سازمان‌ها راهی مؤثر برای حذف دستگاه‌های ممنوع شده پیدا کنند، 2 مشکل به‌طور همزمان حل می‌شود. این کار با تلاش‌های دولت برای مدرن‌سازی هماهنگ‌تر خواهد شد.

تازه ترین ها
پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.

چین
1404/10/05 - 09:27- ابزارهای هوشمند

چین با ارتش ربات‌های انسان‌نما از مرزهای خود محافظت خواهد کرد!

چین با استقرار ارتشی از ربات‌های انسان‌نما در مرزهای خود، فصل جدیدی از نظارت هوشمند و شبانه‌روزی را آغاز کرده است تا خطای انسانی را به صفر برساند.

پایان
1404/10/05 - 09:12- سایرفناوری ها

پایان یک محدودیت قدیمی؛ تغییر آدرس جیمیل بالاخره ممکن می‌شود

بر اساس مستندات جدید پشتیبانی گوگل، این شرکت در حال آماده‌سازی قابلیتی است که به کاربران اجازه می‌دهد نام کاربری جیمیل خود را بدون حذف حساب یا از دست رفتن ایمیل‌ها و داده‌ها تغییر دهند.