about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

پی‌پال؛ ازکارافتادن برنامه‌های همراه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت خدمات پرداخت اینترنتی پی‌پال می‌گوید تا حدود یک ماه دیگر یعنی 30 ژوئن ارائه خدمات از طریق برنامه‌های همراه خود که برای سیستم‌عامل‌های ویندوز فون، بلاک بری و فایر او اس آمازون طراحی‌شده‌اند را متوقف می‌کند.

علت این تصمیم تعداد اندک کاربرانی است که از سیستم‌عامل‌های همراه یادشده برای دسترسی به خدمات پی‌پال استفاده می‌کنند. به‌بیان‌دیگر اکثریت مطلق مشترکان پی‌پال کاربر اندروید و آی او اس هستند.

اگرچه این تصمیم‌گیری در مورد ویندوز فون و بلک‌بری چندان عجیب و غیرمنتظره به نظر نمی‌رسد، اما با توجه به موقعیت خاص آمازون به‌عنوان یک فروشگاه بزرگ اینترنتی که خود عرضه‌کننده تبلت های کیندل فایر است انتظار نمی‌رفت آمازون هم مشمول این تصمیم شود.

پی‌پال هنوز خود توضیحات چندانی در این مورد ارائه نکرده و صرفاً ادعا کرده که این تصمیم به طراحی برنامه‌های همراه بهتری برای اندروید و آی او اس منجر می‌شود. در بخشی از بیانیه پی‌پال در این مورد آمده است: چنین تصمیمی برای ما دشوار بود؛ اما معتقدیم با این کار می‌توانیم منابعمان را برای بهبود تجربه کاربری مشتریان اختصاص دهیم.

کاربران گوشی‌های مجهز به سیستم‌عامل‌هایی که دیگر توسط پی‌پال پشتیبانی نمی‌شوند باید از مرورگر گوشی برای مراجعه به پی‌پال و دسترسی به خدمات پرداخت مالی استفاده کنند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.