about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان فناوری اطلاعات ایران خواستار توضیحات مدیران ارشد یک پیام‌رسان بومی در خصوص حفظ حریم خصوصی کاربران شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، در روزهای اخیر، شاهد انتشار تصویری در شبکه‌های اجتماعی بودیم که منتشرکننده آن مدعی بود تصویر رایانه یکی از کارمندان بله است. در این راستا سازمان فناوری اطلاعات ایران خواستار توضیحات مدیران ارشد این پیام‌رسان شد.

به این منظور علاوه بر برگزاری یک جلسه فوری با حضور مدیران این پیام‌رسان، کارشناسان این سازمان با هدف بررسی دقیق جزئیات و راستی‌آزمایی بیانیه منتشر شده توسط بله، در محل این پیام‌رسان حضور یافتند.

طبق بررسی‌های انجام شده، سامانه مقابله با کلاهبرداری و محتوای غیراخلاقی در کانال‌ها و گروه‌های عمومی بله به‌طور کامل از سامانه‌های اصلی این پیام‌رسان جداست. محتوای درون این کانال‌ها و گروه‌ها طبق سند قوانین و شرایط استفاده از پیام‌رسان، به عنوان مصداق محتوای عمومی معرفی شده است. لذا محتوای عمومی مورد اشاره در این سامانه با هدف شناسایی و حذف محتویات کلاهبرداری مانند فیشینگ و لینکهای مضر و محتواهای غیراخلاقی مورد بررسی قرار می‌گیرد. این محتوای نامناسب با گزارش‌های واصله کاربران یا از طریق ابزارهای هوش مصنوعی (متن‌کاوی) می‌تواند شناسایی شده و برای بررسی بیشتر در سامانه قرار بگیرد. همچنین با بررسی بخش‌های مختلف این سامانه مشخص شد که اپراتور امکان مشاهده اطلاعات خصوصی کاربر ارسال‌کننده محتوا در کانال‌ها و گروه‌های عمومی مانند ای دی کاربر، نام ارسال کننده و شماره‌تلفن را ندارد. با توجه به این توضیحات، در این مورد هیچ‌گونه نقض حریم خصوصی مشاهده نشده و امنیت استفاده کاربران از پیام‌رسان بله همانند گذشته تأمین است.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/07/09 - 16:26- آمریکا

دو برنامه کلیدی امنیت سایبری آمریکا در آستانه توقف

دو برنامه مهم فدرال در حوزه امنیت سایبری آمریکا قرار است از صبح چهارشنبه متوقف شوند، زیرا رهبران کنگره نتوانسته‌اند بر سر تأمین مالی دولت به توافق برسند.

کاهش
1404/07/09 - 16:23- اروپا

کاهش رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری

رضایت شغلی در بین کارکنان امنیت سایبری به علت تهدیدهای فزاینده و فشار مداوم روبه‌کاهش است.

حمله
1404/07/09 - 16:21- جرم سایبری

حمله سایبری به غول آبجوسازی ژاپن

شرکت نوشیدنی ژاپنی آساهی اعلام کرد که یک حمله سایبری اخیر باعث اختلال سیستمی شده که بر توانایی این شرکت در ارسال سفارش‌ها و مدیریت مرکز تماس تأثیر گذاشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.