about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دبیری شورای امنیت روسیه اعلام کرد پیچیدگی شناسایی منبع حملات سایبری منجر به مناقشات بین‌المللی می‌شود. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دبیر شورای امنیت روسیه نیکلای پاتروشف در افتتاحیه هفدهمین نشست سران نهادهای امنیتی و سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای مستقل هم‌سود در حوزه مسائل مربوط به فعالیت‌های اطلاعاتی اعلام کرد پیچیدگی شناسایی منبع واقعی حملات سایبری می‌تواند منجر به مناقشات بین‌المللی و درگیری‌های نظامی شود. 

پاتروشف اظهار داشت تروریست‌ها و مجرمان سایبری اقدام به استفاده گسترده از فناوری‌های اینترنتی و راه‌اندازی واحدهای سایبری نموده‌اند. گسترش گروه‌های هکری نیز ریسک انجام حملات رایانه‌ای به بخش‌های زیربنایی حساس را افزایش داده است. 

در چنین شرایطی، به اعتقاد این مقام دولتی، پیچیدگی شناسایی به‌موقع منبع اصلی حمله بسیار خطرآفرین است و می‌تواند منجر به مناقشات تند بین‌المللی و درگیری‌های نظامی شود.

پاتروشف با اشاره به توسعه قابلیت‌های اطلاعاتی تهاجمی کشورهای ناتو من‌جمله توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی، دفاع فعال سایبری و ایجاد ائتلاف‌هایی برای انجام عملیات سایبری تهاجمی، توجه مداوم و پاسخ به‌موقع متناسب از سوی کشورهای مستقل هم‌سود در برابر این اقدامات را لازم و ضروری دانست.

دبیر شورای امنیت روسیه از همتایان خود در کشورهای مستقل هم‌سود خواست تا رایزنی‌های دوجانبه در زمینه امنیت اطلاعات را گسترش دهند، چارچوب نظارتی همکاری در این حوزه با کشورهایی که هنوز توافق‌نامه‌هایی با آن‌ها امضاء نشده، توسعه دهند.

پاتروشف اظهار داشت کشورهای مستقل هم‌سود بایستی رویکردهای یکپارچه‌ای در طبقه‌بندی تهدیدات امنیت اطلاعات بین‌الملل داشته و تدابیر مشترک برای مقابله با آن‌ها اتخاذ کنند و درنهایت یک نظام همکاری کارآمد در زمینه جلوگیری از تهدیدات امنیتی منابع اطلاعاتی مهم دولتی ایجاد نمایند. 

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/07/19 - 11:43- آمریکا

شکایت از اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ

از شرکت اپل به دلیل استفاده از کتاب‌های دارای حق چاپ برای آموزش هوش مصنوعی شکایت شد.

دستگیری
1404/07/19 - 11:25- جرم سایبری

دستگیری دو نوجوان در انگلستان به اتهام حمله سایبری

دو پسر ۱۷ ساله روز سه‌شنبه در جریان تحقیقات پلیس درباره حمله سایبری و تلاش برای اخاذی از زنجیره مهدکودک‌های بریتانیایی کیدو بازداشت شدند.

حمله
1404/07/19 - 11:15- جرم سایبری

حمله هکرهای وابسته به چین به سازمان‌های آسیایی

پژوهشگران شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد عاملانی مظنون به استقرار در چین از ابزاری به نام نژا برای پایش و کنترل بیش از ۱۰۰ دستگاه قربانی در تایوان، ژاپن، کره جنوبی و هنگ‌کنگ استفاده کرده‌اند.