about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک مقام ارشد اوکراینی گفت که حملات سایبری روسیه پیچیده‌تر می‌شوند و به اتفاقات روزمره تبدیل شده‌اند که هدف آن مختل کردن زیرساخت‌های حیاتی در زمان جنگ است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، آنتون دموخین، معاون وزیر امور خارجه اوکراین که همچنین مدیر ارشد تحول دیجیتال این وزارتخانه نیز می باشد، گفت هکرها به هدف قرار دادن نهادهای دولتی، آژانس‌های امنیتی و کسب‌وکارهای تجاری از جمله مؤسسات مالی ادامه می‌دهند تا تلاش کنند خدمات را مختل کنند و داده‌های شخصی را به دست آورند.

او در طی مصاحبه ای در سنگاپور گفت:

اوکراین تا حد زیادی می تواند از این اقدامات جلوگیری کند، به این معنا که ما تلاش زیادی برای جلوگیری از آنها انجام می دهیم و این اقدامات، موثر هستند.

دموخین گفت:

از این نظر، بله، وقت و توجه و منابع ما را می گیرند. حوادث هماهنگ‌تر شده‌اند و چندین هکر در مکان‌های مختلف به یک‌باره به بخش‌های مختلف یک زیرساخت حمله می‌کنند.

دموخین در ادامه افزود که سایر مهاجمان ویروس های خوابیده را در سراسر سیستم های اطلاعاتی به جا گذاشته اند که پس از شروع عملیات تهاجمی فعال می شوند.

وقتی همه چیز کنار هم گذاشته می شود، این دیدگاه بدست می آید که این سطح جدیدی از پیچیدگی است.

بر اساس داده‌های دولتی که بلومبرگ مشاهده کرده است، اوکراین 3974 حادثه سایبری را بین ژانویه 2022، یک ماه قبل از شروع تهاجم روسیه، تا سپتامبر سال جاری ثبت کرده است که بیشتر آنها مربوط به مهاجمان روسی بوده است.

حملات سایبری در اوایل تهاجم سه برابر شد.

در نیمه اول سال جاری تغییری به سمت عملیات جاسوسی توسط یگان‌های نظامی صورت گرفت که تلاش می‌کردند اطلاعات ارائه‌شده به دادگاه‌ها در مورد جاسوسان روسیه و شواهد جنایات جنگی را به دست آورند.

کرملین و ارتش روسیه به طور مرتب هر گونه نقشی در عملیات هک را رد می کنند.

دموخین گفت که در جریان سفر خود به آسیای جنوب شرقی با معاون مشاور امنیت ملی ایالات متحده، آن نوبرگر، دیدارهای دوجانبه ای داشته است، جایی که آنها در مورد اطلاعات تهدیدات و فناوری های امنیت سایبری گفتگو کردند.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.