about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

پیچای؛ دومین قربانی مشهور هکرها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ حساب‌های کاربری ساندار پیچای (Sundar Pichai)، مدیرعامل اجرایی گوگل در وبگاه کورا (Quora) و شبکه اجتماعی توییتر، مورد تهاجم هکرها قرار گرفت و هک شد.
یک گروه سه نفره هکری که با نام OurMine شناخته می‌شوند، طی یک عملیات، اقدام به هک حساب کاربری وی در وبگاه کورا کرده و از آنجایی که حساب کاربری وی در این وبگاه، مستقیماً به‌حساب کاربری پیچای در شبکه اجتماعی توییتر متصل است، پیام‌هایی که از جانب این گروه هکری بر روی این وبگاه منتشر می‌شده، به‌صورت خودکار بر روی حساب توییتر وی نیز انتشار می‌یافته است.
در حقیقت، این گروه هکری همان‌هایی هستند که چند هفته پیش، مدعی شده بودند حساب کاربری مالک فیس بوک، یعنی زاکربرگ را در چندین شبکه اجتماعی مورد تهاجم قرار دادند. البته این حملات مشابه، با دو شیوه کمی متفاوت، انجام شده است. در حمله‌ای که به زاکربرگ صورت پذیرفت، هکرها با استفاده از رمز عبور زاکربرگ در شبکه اجتماعی تخصصی لینکداین و مشابهت آن، با رمزهای عبور وی در فیس بوک و پینترست، به این شبکه‌های اجتماعی دسترسی پیدا کردند. لازم به ذکر است که چند هفته پیش، در خبری اعلام شد که شبکه اجتماعی لینکداین مورد تهاجم هکرها قرار گرفته و حجم بالایی از رمزهای عبور در این شبکه اجتماعی به سرقت رفته است. در مورد پیچای، هکرها با استفاده از یک حفره امنیتی در سرور وبگاه کورا، موفق به انجام این کار شدند. البته هکرها در بیانیه‌ای که به همین خاطر منتشر کردند، مدعی شدند که این حفره‌های امنیتی را بارها به مسئولین کورا گوشزد کرده و پاسخی در این زمینه دریافت نکرده‌اند.
این هکرها مدعی شدند که عملیات مذکور را تنها برای هشدار و اطلاع‌رسانی در مورد آسیب‌پذیری‌ها منتشر کرده و هدف دیگری نداشته‌اند.

 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.